Neler Yeni

Arkadaşlar bu site güvenilir mi? ve pc alınır mı?

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
Kankalar site bu ve adamın bir youtube kanalıda var sizce güvenlimi
ve sistem nasıl fiyatına göre şimdiden teşekkürler

althea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
batuhan kavşur
kanka yanlış hatırlamıyorsam bu siteyle alakalı kullanılmış ekran kartı verildiğini duymuştum ekran kartı bozukuncada eski bi ekran kartı veriyolarmış aynı model o yüzden burdan alma

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
2.el ekran kartı var garanti olarak arkasında duracağını sanmam uzak dur bence

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka yanlış hatırlamıyorsam bu siteyle alakalı kullanılmış ekran kartı verildiğini duymuştum ekran kartı bozukuncada eski bi ekran kartı veriyolarmış aynı model o yüzden burdan alma
yani gpuda sıkıntı cıkınca aynısından başka yine veriyorlarsa bence sıkıntı cıkmaz gibi ya fiyatıda uygun gibi ama bilemedim bütçe kısıtlı biraz

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Talebinize göre PALIT/PNY/GIGABYTE RTX 3070TI Ekran kartı (Teşhir) = Teşhirlerimiz az kullanılmış veya kullanıcıdan dönüp depoda beklenen ürünlerden oluşup sıcaklık değerleri oldukça iyi, serin çalışan ve performansını eksiksiz yansıtan ekran kartlarından oluşmaktadır. Bu ekran kartları miningde kullanılmış ekran kartlarından asla oluşmamaktadır. Yine sıfır ürünlerde olduğu gibi teşhirlerimiz de adınıza faturalı ve 2 yıl garantilidir. (Lütfen istediğiniz markayı sipariş notunuzda belirtiniz, belirtmediğiniz takdirde stoğumuzda bulunan ve sisteminiz için en iyi olan marka tercih edilecektir. Unutmamalısınız ki parçalar birebir aynı olsa da farklı marka RTX3070TI gpuların performans ve sıcaklıkları sistemden sisteme farklılık göstermektedir.) Hocam adam böyle yazmış okuyun. Bence alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki hocam ben anlamadım kullanıcı geri dönütü olup mining yapılmadığını nereden biliyorlar?

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Talebinize göre PALIT/PNY/GIGABYTE RTX 3070TI Ekran kartı (Teşhir) = Teşhirlerimiz az kullanılmış veya kullanıcıdan dönüp depoda beklenen ürünlerden oluşup sıcaklık değerleri oldukça iyi, serin çalışan ve performansını eksiksiz yansıtan ekran kartlarından oluşmaktadır. Bu ekran kartları miningde kullanılmış ekran kartlarından asla oluşmamaktadır. Yine sıfır ürünlerde olduğu gibi teşhirlerimiz de adınıza faturalı ve 2 yıl garantilidir. (Lütfen istediğiniz markayı sipariş notunuzda belirtiniz, belirtmediğiniz takdirde stoğumuzda bulunan ve sisteminiz için en iyi olan marka tercih edilecektir. Unutmamalısınız ki parçalar birebir aynı olsa da farklı marka RTX3070TI gpuların performans ve sıcaklıkları sistemden sisteme farklılık göstermektedir.) Hocam adam böyle yazmış okuyun. Bence alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki hocam ben anlamadım kullanıcı geri dönütü olup mining yapılmadığını nereden biliyorlar?
bencede alınmaz gibi ya onun yerine gaming genden sıfır 3060 ti ryzen5 5600 ve i5 13400 tercih edilir gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,375
Üyeler
168,615
Son üye
furkannnn_