Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar cobra pro alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Başka bir konuda daha yazdım. Piyasanın en iyi sensörüne sahip Hero 2 ile beraber. Çok iyi bir ürün. Bu fiyata kaçırmamalısınız.

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bartu
Başka bir konuda daha yazdım. Piyasanın en iyi sensörüne sahip Hero 2 ile beraber. Çok iyi bir ürün. Bu fiyata kaçırmamalısınız.
Mouse'ı 1000Hz olarak mı kullanabiliyoruz? Bazı sitelerde 4k yazdığını gördüm.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Çok çok iyi mouse elinize uyarsa kesinlikle alın. En iyiler içinde sensör olarak tek problem biraz küçük ve muadil rakiplerine göre 10 gr filan fazlası var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouse'ı 1000Hz olarak mı kullanabiliyoruz? Bazı sitelerde 4k yazdığını gördüm.
Harici dongle satın alırsanız 4k olur, size gelecek olan 1000hz

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bartu
Çok çok iyi mouse elinize uyarsa kesinlikle alın. En iyiler içinde sensör olarak tek problem biraz küçük ve muadil rakiplerine göre 10 gr filan fazlası var.

Harici dongle satın alırsanız 4k olur, size gelecek olan 1000hz
hocam bu mouse için kendi dongle'ını nerden bulabilirim

+ Ek olarak genelde Fps oyunları oynuyorum. Önerilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL

Kendi aparatını ayrıca amazon'dan falan bakmak lazım ama gereklimi diye sorarsanız bence hayır. Kutusundan çıkan aparatı ile zaten 1000 hz' de gayet sorunsuz kullanabiliyorsun. Sabah akşam Battlefield 2042 oynuyorum, herhangi bir gecikme vs olmadı, sorun da yaşamadım.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay

4K dongele mı satın almak istiyorsunuz? Bulabileceğinizi sanmıyorum yurt içinde.

O zaman mouse da fp olarak hiçbir anlam kalmaz. Kaldıki 8000hz da da kullandım. Çok matah bir şey değil harici para ile satın alınırsa israf, mevcut apex gibi mouse larda ucuza geliyorsa alınır.

Son söz olarak elinize uygunsa alın gerisi içinde problem çıkmaz.

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bartu
4K dongele mı satın almak istiyorsunuz? Bulabileceğinizi sanmıyorum yurt içinde.

O zaman mouse da fp olarak hiçbir anlam kalmaz. Kaldıki 8000hz da da kullandım. Çok matah bir şey değil harici para ile satın alınırsa israf, mevcut apex gibi mouse larda ucuza geliyorsa alınır.

Son söz olarak elinize uygunsa alın gerisi içinde problem çıkmaz.
Hocam bende G300S var yaklaşık 5 senedir sorunsuz bunu kullanıyorum.
Rekabetçi oyunlarda Mouse gerçekten o kadar farkediyor mu oyunlarda bilmiyorum yorum yaparsanız çok sevinirim. Görünüşü çok hoşuma gitti Cobra Pro'nun.
Hertz olayını da birkaç videoda gördüm dediğim gibi çok farkediyor mu bilmiyorum.

Kendi aparatını ayrıca amazon'dan falan bakmak lazım ama gereklimi diye sorarsanız bence hayır. Kutusundan çıkan aparatı ile zaten 1000 hz' de gayet sorunsuz kullanabiliyorsun. Sabah akşam Battlefield 2042 oynuyorum, herhangi bir gecikme vs olmadı, sorun da yaşamadım.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Hocam bende G300S var yaklaşık 5 senedir sorunsuz bunu kullanıyorum.
Rekabetçi oyunlarda Mouse gerçekten o kadar farkediyor mu oyunlarda bilmiyorum yorum yaparsanız çok sevinirim. Görünüşü çok hoşuma gitti Cobra Pro'nun.
Hertz olayını da birkaç videoda gördüm dediğim gibi çok farkediyor mu bilmiyorum.
A4 tech yada ucuz mouse kullanan biri bu mouse kullanan birinden daha iyi oynayabilir, iş dedikleri gibi bilekte bitiyor. Bu size ekstra avantaj sağlamaz sadece istediğinizi hatasız yapmanıza yardımcı olur sadece. 5 kill alırken 10 kill e çıkmayacaksınız. G300S baya eski bir mouse ben olsam geçerdim.

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bartu
A4 tech yada ucuz mouse kullanan biri bu mouse kullanan birinden daha iyi oynayabilir, iş dedikleri gibi bilekte bitiyor. Bu size ekstra avantaj sağlamaz sadece istediğinizi hatasız yapmanıza yardımcı olur sadece. 5 kill alırken 10 kill e çıkmayacaksınız. G300S baya eski bir mouse ben olsam geçerdim.
Teşekkürler. Bi tane konu açsam 2 ayrı mouse için karşılaştırma amaçlı bakabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,710
Üyeler
164,721
Son üye
svnlr96
Top Bottom