Hocam sıkıntıdan ranch sim başlamıştım bak istersen.Merhaba arkadaşlar,
Düşük sistemli oyun önerir misiniz? Türü farketmez. Bu aralar hiç oyun bitirmedim. İyi kötü demeden bütün oyun önerilerinizi alırım.
Hocam düşük sistemli dedim.Hocam sıkıntıdan ranch sim başlamıştım bak istersen.
slime rancher oynaMerhaba arkadaşlar,
Düşük sistemli oyun önerir misiniz? Türü farketmez. Bu aralar hiç oyun bitirmedim. İyi kötü demeden bütün oyun önerilerinizi alırım.
Undertale. Patatese ekran bağlasan onda bile çalışır, combat yok gibi bir şey ama müzikleri ve diyalogları süper, seçimlerin oyuna etkisi de baya var.Merhaba arkadaşlar,
Hitman'in eski serisi ve Cod mw serisine bakabilirsin. Zamanında 512mb ekran kartım ile oynamıştım.Merhaba arkadaşlar,
Dyinglight ve Subnautica öneririm çok düşükse Minecraft modluMerhaba arkadaşlar,
Undertale'yi oynamıştım geçememiştim. Saçma geldi bana. İlk baştaki çiceği öldürdüm keçi kadını bağışladım bug varmış gibi haritayı geçemiyorum.Undertale. Patatese ekran bağlasan onda bile çalışır, combat yok gibi bir şey ama müzikleri ve diyalogları süper, seçimlerin oyuna etkisi de baya var.
hocam buna nerden oyun buluruz ? ve xbox gamepad'i ile çalışır mıNintendo Switch emulatorlerinde zaman geçirebilirsin bak sarıyor pokemon, mario falan.
Ryujinx - Nintendo Switch Emulator
Ryujinx is an open-source Nintendo Switch emulator created by gdkchan and written in C#.ryujinx.org
Dying light abimin pc de bitirdim.Dyinglight ve Subnautica öneririm çok düşükse Minecraft modlu