Neler Yeni

Arkadaşlar çok fena sıkılıyorum iyi kötü demeden oyun önerilerinizi alırım

JoHeeJi

80+
Merhaba arkadaşlar,
Düşük sistemli oyun önerir misiniz? Türü farketmez. Bu aralar hiç oyun bitirmedim. İyi kötü demeden bütün oyun önerilerinizi alırım.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Merhaba arkadaşlar,
Düşük sistemli oyun önerir misiniz? Türü farketmez. Bu aralar hiç oyun bitirmedim. İyi kötü demeden bütün oyun önerilerinizi alırım.
Hocam sıkıntıdan ranch sim başlamıştım bak istersen.

Ysuflix

80+ Gold
anomaly agent - gta sa - the walking dead telltale series - outlast

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Nintendo Switch emulatorlerinde zaman geçirebilirsin bak sarıyor pokemon, mario falan.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Merhaba arkadaşlar,
slime rancher oyna

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar,
Undertale. Patatese ekran bağlasan onda bile çalışır, combat yok gibi bir şey ama müzikleri ve diyalogları süper, seçimlerin oyuna etkisi de baya var.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Anıl Aykın
Merhaba arkadaşlar,
Hitman'in eski serisi ve Cod mw serisine bakabilirsin. Zamanında 512mb ekran kartım ile oynamıştım.

vol2017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Seven
Merhaba arkadaşlar,
Dyinglight ve Subnautica öneririm çok düşükse Minecraft modlu

JoHeeJi

80+
Undertale. Patatese ekran bağlasan onda bile çalışır, combat yok gibi bir şey ama müzikleri ve diyalogları süper, seçimlerin oyuna etkisi de baya var.
Undertale'yi oynamıştım geçememiştim. Saçma geldi bana. İlk baştaki çiceği öldürdüm keçi kadını bağışladım bug varmış gibi haritayı geçemiyorum.

Ysuflix

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,274
Üyeler
159,900
Son üye
helenkitina
Top Bottom