Neler Yeni

Arkadaşlar çok kötü kaş şakasına uğradım

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
O arkadaşlarının şaka anlayışına tüküreyim ben öncelikle. Ya o esnada uyansaydın ve ani hareketle jilet gözüne falan zarar verseydi?

Bildiğim kadarıyla evet doğru, jiletlenen bölgede kıllar daha çok çıkar ama bir kerelik jilet vurmayla hemen ormana döneceğini sanmam. Zaten normal zamanda kökünden alıyorum demişsin, yine kökten almaya devam edersin. Jilet kılın üst kısmını küt bir şekilde kestiği için dokununca sertleşmiş gibi geliyor ama sayı olarak aslında aynı diyen de var. En kötü ihtimal ilerde lazer yaptırırsın bu kadar korkmana gerek yok kıldır altı üstü.
Galiba jiletten sonra tekrar cımbızla alırsa yavaş yavaş eski haline döner diye bi duyum hatırlıyorum ben

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
bence kuaföre git kaşlarına şekil versin

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Üzgünüm dostum daha sık ve gür çıkacak

Microsoft

80+ Bronze
Olayı hemen anlatıyorum az önce arkadaşlar uyurken kaşımın ortasını jiletle aldı ben cımbızla alıyorum yarın sabahta alacaktım bana böyle düşündükçe sinirden ağlayacağım şaka yaptılar benim bildigim kadarıyla jiletle alınca çok fazla ve hızlı çıkıyor bir seferlik böyle bişeye mağruz kaldım internette araştırdım ciddi cevap bulamadım böyle soranlar olmuş ama herkes dalga geçmiş belki aranızdan bilen bi abim kardeşim çıkar korkuyorum çünkü tekrar çıktıgında alınca hızlı ve fazlamı çıkacak lütfen cevap verin çok komik ve korkutucu bir olay gibi geliyor bana
Jiletle alinca gur çikar ama tek seferden bişey olmaz yanlis yerlerden biliyom ben. Valla jiletle almaya devam edersen bakır teli gibi olur

Top Bottom