Neler Yeni

Arkadaşlar D.A sistemini beklemek mantıklımı sizce?

ZTK_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Zeki Taha Kademoğlu
Arkadaşlar yeni üyeyim herkese merhaba öncelikle. Dün D.A pc geleceğini zannedip umuda kapıldım ama yanlış habermiş. Size soruma gelicek olursam 4000-5000 bandında bir pc toplamak istoyorum D.A pc ne zaman geleceği belli değil beklemeden farklı bir sistem almalımıyım yoksa beklemeliyim? Korkum farklı bir sistem alıp D.A'nin indirimli pc toplaması. Çünkü kendisi gerçekten güzel ve normalden uygun pcler topluyor. Cevaplarsanız sevinirim Teşekkürler.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bu ay çıkacak deniyor. Ay bitimine de az kaldı zaten.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Arkadaşlar yeni üyeyim herkese merhaba öncelikle. Dün D.A PC geleceğini zannedip umuda kapıldım ama yanlış habermiş. Size soruma gelicek olursam 4000-5000 bandında bir PC toplamak istoyorum D.A PC ne zaman geleceği belli değil beklemeden farklı bir sistem almalımıyım yoksa beklemeliyim? Korkum farklı bir sistem alıp D.A'nin indirimli PC toplaması. Çünkü kendisi gerçekten güzel ve normalden uygun pcler topluyor. Cevaplarsanız sevinirim Teşekkürler.
Dolar zaten yüksek hem biraz daha düşer DA yı beklr

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Beklemen daha iyi olur.

ZTK_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Zeki Taha Kademoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız içn teşekkür ederim. Bir sorum daha olicakti sizce pc ortalama ne kadar olur yüksek bir fiyatla çıkarsada çok fazla zaman kaybi yasiyacagim çunku

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Cevaplarınız içn teşekkür ederim. Bir sorum daha olicakti sizce PC ortalama ne kadar olur yüksek bir fiyatla çıkarsada çok fazla zaman kaybi yasiyacagim çunku
4000-600 TL arası olur yüksek ihtimal.

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Arkadaşlar yeni üyeyim herkese merhaba öncelikle. Dün D.A PC geleceğini zannedip umuda kapıldım ama yanlış habermiş. Size soruma gelicek olursam 4000-5000 bandında bir PC toplamak istoyorum D.A PC ne zaman geleceği belli değil beklemeden farklı bir sistem almalımıyım yoksa beklemeliyim? Korkum farklı bir sistem alıp D.A'nin indirimli PC toplaması. Çünkü kendisi gerçekten güzel ve normalden uygun pcler topluyor. Cevaplarsanız sevinirim Teşekkürler.
bekle kanka bişey kaybetmessin ama beklemezsen kaybetme ihtimalin var çünkü hediyeli ve indirimli oluyor genelde

ZTK_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Zeki Taha Kademoğlu
Sa
bekle kanka bişey kaybetmessin ama beklemezsen kaybetme ihtimalin var çünkü hediyeli ve indiriml
bekle kanka bişey kaybetmessin ama beklemezsen kaybetme ihtimalin var çünkü hediyeli ve indirimli oluyor genelde
bekle kanka bişey kaybetmessin ama beklemezsen kaybetme ihtimalin var çünkü hediyeli ve indirim
Sağolasın dostum
luyor genelde

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bir arkadaş bugün 1660s-2700x sistemi 4800 lira aldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,476
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom