aagr3siff 80+ Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 122 Reaksiyon skoru 18 10 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar bu eski oyunların olduğu siteden nfsmw indirdim ama disk görüntüsü dosyasını nasıl açabilirim, daemon tools u virüs olarak algılıyor bi el atın. Ekler Ekran Görüntüsü (12).png 1.2 MB · Hit: 32
Arkadaşlar bu eski oyunların olduğu siteden nfsmw indirdim ama disk görüntüsü dosyasını nasıl açabilirim, daemon tools u virüs olarak algılıyor bi el atın.
The King of Comedy 80+ Silver Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 2,173 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,082 10 Eylül 2022 #2 tools a gerek yok ki masaüstüne at çift tıkla açılır. hatta winrar la bile açılır
aagr3siff 80+ Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 122 Reaksiyon skoru 18 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 The King of Comedy yazmış: tools a gerek yok ki masaüstüne at çift tıkla açılır. hatta winrar la bile açılır Devamı için tıklayın... Kurmak için diyorum hocam, yoksa açıp içindeki dosyaları bende görebiliyorum.
The King of Comedy yazmış: tools a gerek yok ki masaüstüne at çift tıkla açılır. hatta winrar la bile açılır Devamı için tıklayın... Kurmak için diyorum hocam, yoksa açıp içindeki dosyaları bende görebiliyorum.
The King of Comedy 80+ Silver Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 2,173 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,082 10 Eylül 2022 #4 aagr3siff yazmış: Kurmak için diyorum hocam, yoksa açıp içindeki dosyaları bende görebiliyorum. Devamı için tıklayın... daemon mu kuruyor oyunu? setup var onu çalıştıracaksın işte, at ss yönlendireyim.
aagr3siff yazmış: Kurmak için diyorum hocam, yoksa açıp içindeki dosyaları bende görebiliyorum. Devamı için tıklayın... daemon mu kuruyor oyunu? setup var onu çalıştıracaksın işte, at ss yönlendireyim.
aagr3siff 80+ Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 122 Reaksiyon skoru 18 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 hocam şöyle disk dosyasını kurmak için sanal disk oluşturmak lazım galiba ama nasıl yapılır bilmiyorum
hocam şöyle disk dosyasını kurmak için sanal disk oluşturmak lazım galiba ama nasıl yapılır bilmiyorum