Kanka şuan incelemedim 2 3 güne 100000tl ile gireceğim o zamanlar fikir verebilirim ama 110tl ile pek bir şey yapamazsınNe alabilirim
Ağa 100k riskli diyorlar riske atcak paran varmıKanka şuan incelemedim 2 3 güne 100000tl ile gireceğim o zamanlar fikir verebilirim ama 110tl ile pek bir şey yapamazsın
Kanka riske bağlı kripto paralara bir süre bir şey olacağını düşünmüyorum yatırım olacakta yapmayacağım al sat şeklinde takılacağım 0.5$ olan coin 0.6$ dolar olduğu zaman 20k kâr ettiriyor tabi kaybetme riskide var ama analiz yaparak garantici bir şekilde yapcam kaybedeceğimi düşünmüyorum kader tabi bakalım ne olacakAğa 100k riskli diyorlar riske atcak paran varmı
Inşallah kazanırsın bro saolKanka riske bağlı kripto paralara bir süre bir şey olacağını düşünmüyorum yatırım olacakta yapmayacağım al sat şeklinde takılacağım 0.5$ olan coin 0.6$ dolar olduğu zaman 20k kâr ettiriyor tabi kaybetme riskide var ama analiz yaparak garantici bir şekilde yapcam kaybedeceğimi düşünmüyorum kader tabi bakalım ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca doge'un patlama ihtimali yok alacaksanda başka bir şey al ydt