DızcıFaruk01
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 255
- İsim
- mert can ipci
Şimdi arkadaşlar ben şehir dışından ekran kartı aldım hd7870 hatta burdada sormuştum nasil falan diye karti bi tane ilan için anlaştım adamla konuştum test falan da istedim testleri düzgündü fakat bir arizasi yok sağlam kart ben vatanda çalışıyorum falan dedi satam arkadaş bende güvendim testtede bişey çıkmayınca aldım fakat bütçem yetmediği için param güvende yapmadim kargolattim ve havale yaptim kart bana geldi fanin teki çalışmıyor ve fanların güç kablosu ayri msi afterburnerdan kontrol edilmiyor fanlar ve de çalışan fanda sürekli son hizda çalışıyor ses yapiyor aldığım arkadaşa yazdım böyle böyle kart çalışıyor bende çalışıyordu fanlar falan filan dedi 800 e aldim ben 500 e geri alirim falan dedi ne yapmam gerekiyor yardimci olun lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve de aynı şekilde bende satabilirim ama içime sinmiyor dolandırıcılık yapmak ne yapmam gerekiyor bu durumda nasil geri aldirabilirimŞimdi arkadaşlar ben şehir dışından ekran kartı aldım hd7870 hatta burdada sormuştum nasil falan diye karti bi tane ilan için anlaştım adamla konuştum test falan da istedim testleri düzgündü fakat bir arizasi yok sağlam kart ben vatanda çalışıyorum falan dedi satam arkadaş bende güvendim testtede bişey çıkmayınca aldım fakat bütçem yetmediği için param güvende yapmadim kargolattim ve havale yaptim kart bana geldi fanin teki çalışmıyor ve fanların güç kablosu ayri msi afterburnerdan kontrol edilmiyor fanlar ve de çalışan fanda sürekli son hizda çalışıyor ses yapiyor aldığım arkadaşa yazdım böyle böyle kart çalışıyor bende çalışıyordu fanlar falan filan dedi 800 e aldim ben 500 e geri alirim falan dedi ne yapmam gerekiyor yardimci olun lütfen