Neler Yeni

Arkadaşlar ekran kartı aldim dolandırıldım ne yapmalıyım

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
Şimdi arkadaşlar ben şehir dışından ekran kartı aldım hd7870 hatta burdada sormuştum nasil falan diye karti bi tane ilan için anlaştım adamla konuştum test falan da istedim testleri düzgündü fakat bir arizasi yok sağlam kart ben vatanda çalışıyorum falan dedi satam arkadaş bende güvendim testtede bişey çıkmayınca aldım fakat bütçem yetmediği için param güvende yapmadim kargolattim ve havale yaptim kart bana geldi fanin teki çalışmıyor ve fanların güç kablosu ayri msi afterburnerdan kontrol edilmiyor fanlar ve de çalışan fanda sürekli son hizda çalışıyor ses yapiyor aldığım arkadaşa yazdım böyle böyle kart çalışıyor bende çalışıyordu fanlar falan filan dedi 800 e aldim ben 500 e geri alirim falan dedi ne yapmam gerekiyor yardimci olun lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi arkadaşlar ben şehir dışından ekran kartı aldım hd7870 hatta burdada sormuştum nasil falan diye karti bi tane ilan için anlaştım adamla konuştum test falan da istedim testleri düzgündü fakat bir arizasi yok sağlam kart ben vatanda çalışıyorum falan dedi satam arkadaş bende güvendim testtede bişey çıkmayınca aldım fakat bütçem yetmediği için param güvende yapmadim kargolattim ve havale yaptim kart bana geldi fanin teki çalışmıyor ve fanların güç kablosu ayri msi afterburnerdan kontrol edilmiyor fanlar ve de çalışan fanda sürekli son hizda çalışıyor ses yapiyor aldığım arkadaşa yazdım böyle böyle kart çalışıyor bende çalışıyordu fanlar falan filan dedi 800 e aldim ben 500 e geri alirim falan dedi ne yapmam gerekiyor yardimci olun lütfen
Ve de aynı şekilde bende satabilirim ama içime sinmiyor dolandırıcılık yapmak ne yapmam gerekiyor bu durumda nasil geri aldirabilirim

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Uygunsuz davranış
adam yavşaklık yapmış usta yapabileceğin pek bir şey yok gibi

adamın yaptığı şeyi söyledim diye niye uyarı yiyorum anlamıyorum doğru bir şey mi yapmış adam gidin 7/24 siyaset açan insanları kışkırtana uyarı atın gelip bana atmayın

Son düzenleme:

PixDraw

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve de aynı şekilde bende satabilirim ama içime sinmiyor dolandırıcılık yapmak ne yapmam gerekiyor bu durumda nasil geri aldirabilirim
Yapabileceğin bir şey yok hocam geçmiş olsun.

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

PixDraw

80+ Bronze
Hocam peki tamir ettirsem ne kadar tutar
Hocam kalitesine bağlı değişiyor 100-200 lira da ona gider ama işi temiz uygun fiyatlı bilgisayarcı bulursanız daha ucuza hallederler. Umarım en sağlam şekilde ucuza halledebilirsiniz. İşleyiş sizi biraz uğraştıracaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,883
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom