Neler Yeni

Arkadaşlar Eli Düzgün Online Oyun Var mı Acaba

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Arkadaşlar Merhabalar İlk Önce Artık CS:GO Valorant LOL falan önermeyin Tavsiye etmeyin Arkadaşlar Bu oyunlarda Yaşadığım Durum Hile Seviyesiz Öküz Kitleler Saçma Sapan Troller Smuftler Artık Bıktım Eğer Onlardan Uzak pöpüler değil ama En azından bu durumları az yaşayan bir Online oyun varsa tavsiye verin Teşekkürler.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
The Elder Scrolls Online
80 gb falan ama güzel oyun. Agaların varsa beraber atılın maceralara.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
escape from tarkov var ama hile problemi ne ölçüde bir fikrim yok

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BALANCE

80+ Bronze
Arkadaşlar Merhabalar İlk Önce Artık CS:GO Valorant LOL falan önermeyin Tavsiye etmeyin Arkadaşlar Bu oyunlarda Yaşadığım Durum Hile Seviyesiz Öküz Kitleler Saçma Sapan Troller Smuftler Artık Bıktım Eğer Onlardan Uzak pöpüler değil ama En azından bu durumları az yaşayan bir Online oyun varsa tavsiye verin Teşekkürler.
Battle Royale isterseniz eğer bütçenizde varsa tabi, Battlefield 2042 öneririm. Beta bitti Kasımın ortalarında tamamen açılacak.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Rocket League ve Fortnite öneririm.
İkisi de aşırı yetenek isteyen oyunlar. Bu oyunları doğru düzgün oynayabilmen için en az bin saatini vermen lazım. Yani eli ayağı düzgün oyunlar.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Battle Royale isterseniz eğer bütçenizde varsa tabi, Battlefield 2042 öneririm. Beta bitti Kasımın ortalarında tamamen açılacak.
Evet Bakabilirim Teşekkürler Tavsiyen için Ama baya bug vardı diyorlardı düzendi sanırım.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Anladım Ama baya Yüksekmiş ama tavsiyen için yinede çok sağol.
Bi bak yinede. Oyun içi paralı olan oyunları seviyorsan güzel seçim olur. Skyrim gibi ama online olanı.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Rocket League ve Fortnite öneririm.
İkisi de aşırı yetenek isteyen oyunlar. Bu oyunları doğru düzgün oynayabilmen için en az bin saatini vermen lazım. Yani eli ayağı düzgün oyunlar.
Rocket League Oynuyorum Ama Fortnite denedim Ama Hile Dolmuş oyuna ve Yabancı veletler ile uğrasmakta pek zevkli olmuyor Ama yinede Tavsiyen için Teşekkürler.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Bi bak yinede. Oyun içi paralı olan oyunları seviyorsan güzel seçim olur. Skyrim gibi ama online olanı.
100 Lira Baya Fazla ya en fazla ben 50 30 verebilirim maalesef ama teşekkürler.

Top Bottom