Neler Yeni

arkadaşlar elime uygun mouse önerebilir misiniz acil

Osmanlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman koşar
g300s kullanıyordum tuşu bozuldu, elimde m90 vardı valorant oynarken sıkıntı yaşatıyor ani dönmelerde ve biraz büyük geldi

sıfırı yok ürünün ikinci elde almak istemiyorum.
g300s gibi küçük ve hafif, fps oyunu oynarken de sıkıntı cıkarmayacak mouse önerebilir misiniz

Orix

80+
g300s kullanıyordum tuşu bozuldu, elimde m90 vardı valorant oynarken sıkıntı yaşatıyor ani dönmelerde ve biraz büyük geldi

sıfırı yok ürünün ikinci elde almak istemiyorum.
g300s gibi küçük ve hafif, fps oyunu oynarken de sıkıntı cıkarmayacak mouse önerebilir misiniz
İnternet kafede görmüştüm. Razer cobraymış Sonra bi baktım, bizim internet kafe biraz iyi kazanıyor daha 2 hafta geçmeden tüm mouse lari değişmişler. Sordum yarı fiyatına aldım 2 hafta kullanılmış. 😀 Şans. Yaş 22 elim küçük biraz elime tam oturuyor ve güzel ve hafif. Gidip deneyimleme şansınız olursa mağazada deneyin bence, tabi herhangi bir büyükşehirdeyseniz.

Osmanlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman koşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet kafede görmüştüm. Razer cobraymış Sonra bi baktım, bizim internet kafe biraz iyi kazanıyor daha 2 hafta geçmeden tüm mouse lari değişmişler. Sordum yarı fiyatına aldım 2 hafta kullanılmış. 😀 Şans. Yaş 22 elim küçük biraz elime tam oturuyor ve güzel ve hafif. Gidip deneyimleme şansınız olursa mağazada deneyin bence, tabi herhangi bir büyükşehirdeyseniz.
fiyatı uygun gibi aslında

Osmanlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman koşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama büyükşehirdeysen mutlaka bi magaza bul deneyimle viper minide ayni boyutta ama daha iyi olabilir tabi biraz daha tuzlu
viper mini deneme fırsatım olmuştu arkadaşımdan büyüklüğü ve agırlıgı iyiydi. Amazondan alıcam cobrayı, teşekkür ederim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,726
İsim
Emir

Orix

80+
viper mini deneme fırsatım olmuştu arkadaşımdan büyüklüğü ve agırlıgı iyiydi. Amazondan alıcam cobrayı, teşekkür ederim
rica ederim ben şuan hard kullanamıyorum ama 3 4 saat günlük kullanıyorum. güzel bence. onceden tuf m3 vardı büyük buna göre ve çok hafif bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,889
Üyeler
160,618
Son üye
MILO4D
Top Bottom