Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
KatılıyorumDevlet hastanesinde ücretsiz Psikiyatri servisine bi görünebilirsin. Faydalı olabilir ben çok gittim.
+1
KatılıyorumDevlet hastanesinde ücretsiz Psikiyatri servisine bi görünebilirsin. Faydalı olabilir ben çok gittim.
İnternetimiz 2-3 gündür yok.Dün gece telefon interneti ile format atıp driverlerı kurdum.Halen telefon interneti kullanıyorum.İnternetiniz hızlı ozaman tekrar tekrar uğraşmak ne biliyim bilgisayara kaliteli bir antivürüs yazılımı kurun norton gibi mesela belki virüsden korkup yapıyorsanız tam bilmiyorum.
Kaç yaşındasın kardeşim yaBen Abdullah abinin dişinin arasındaki boşluk
Hocam siz bitmişsinizİnternetimiz 2-3 gündür yok.Dün gece telefon interneti ile format atıp driverlerı kurdum.Halen telefon interneti kullanıyorum.
Artık takıntı haline geldi bende bu iş.Windows defenderdan 1 tane uyarı gördüğüm zaman bile format atıyorum.Hocam siz bitmişsinizen önemli fotoğraf belge ne varsa yükleyin ve yedek almayın öyle bi yol tutabilir belki sizi ama siz format atcam diye yedek alır tekrar format atarsınız
![]()
Aynı şey bende var inankiKonuda yazdığım gibi format atma hastalığım var yaklaşık 1-2 yıldır.Bilgisayarda beni rahatsız eden bir sorun olduğunu farkedersem(küçücük bir sorun dahi) veya oynunlarda fps düşüşü hissetmiş gibi(psikolojik) olunca direkt halihazırda windows10 format flashını takıp format atıyorum.Kendimi tutamıyorum ve her şeyi tekrar yükleyip kuruyorum.1 günde 3 kez format attığım zaman bile oldu.Yardım edin.Bu arada bu konuyu siz okurken şuan format atıyor olacağım.(Abartmıyorum vaziyet böyle)
Aynısı bende var bu arada.Windows 7pro,ultimate-8-8.1-10 sürekli format atıyordum.Şu an sadece windows 10 formatı atıyorum.İnşallah yakın zamanda kurtulmayı düşünüyorum.Bende bağımlıydım Bi Win 7 8 10 atıyordum en sonunda PC den uzak durdum ellemedim de
iyi temiz bir format at sonra kullanAynısı bende var bu arada.Windows 7pro,ultimate-8-8.1-10 sürekli format atıyordum.Şu an sadece windows 10 formatı atıyorum.İnşallah yakın zamanda kurtulmayı düşünüyorum.
Ben temizlik takıntımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Normal yaşantımda çok titizim zaten.Aynı şey bende var inanki![]()
burcun başak mı ?Ben temizlik takıntımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Normal yaşantımda çok titizim zaten.
Burcum Yengeç benimburcun başak mı ?benim başak