Neler Yeni

Arkadaşlar format atma bağımlılığımdan nasıl kurtulurum?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Konuda yazdığım gibi format atma hastalığım var yaklaşık 1-2 yıldır.Bilgisayarda beni rahatsız eden bir sorun olduğunu farkedersem(küçücük bir sorun dahi) veya oynunlarda fps düşüşü hissetmiş gibi(psikolojik) olunca direkt halihazırda windows10 format flashını takıp format atıyorum.Kendimi tutamıyorum ve her şeyi tekrar yükleyip kuruyorum.1 günde 3 kez format attığım zaman bile oldu.Yardım edin.Bu arada bu konuyu siz okurken şuan format atıyor olacağım.(Abartmıyorum vaziyet böyle)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sorunun kesinlikle psikolojik. Bende de oyun depolama hastalığı vardı. 1 TB HDD full oyun depoluydu gereksiz falan dinlemiyordum. Sonra bi bicimlendirdim her şeyimi kaybettim. İyi de oldu o hastalıktan kurtuldum. Şimdi sadece depolamaya değer oyunları biriktiriyorum yaklaşık 300 GB falan. Sen de en iyisi o flaşı biçimlendir.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Konuda yazdığım gibi format atma hastalığım var yaklaşık 1-2 yıldır.Bilgisayarda beni rahatsız eden bir sorun olduğunu farkedersem(küçücük bir sorun dahi) veya oynunlarda fps düşüşü hissetmiş gibi(psikolojik) olunca direkt halihazırda windows10 format flashını takıp format atıyorum.Kendimi tutamıyorum ve her şeyi tekrar yükleyip kuruyorum.1 günde 3 kez format attığım zaman bile oldu.Yardım edin.Bu arada bu konuyu siz okurken şuan format atıyor olacağım.(Abartmıyorum vaziyet böyle)
Flaşı yak

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
bende sürekli masaüstüne gidip yenile yapıyorum :D

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formatı attım geldim yine.Artık bırakmak istiyorum bu huyumu.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi inşallah konu trolldür.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi inşallah konu trolldür.
Keşke öyle olsa.
Ekran Alıntısı.PNG

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
Sistem geri yükleme noktası belki işe yarar? format yerine en son mutlu olduğunuz noktaya geri alırsınız :d

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Sistem geri yükleme noktası belki işe yarar? format yerine en son mutlu olduğunuz noktaya geri alırsınız :d
Her şeyi tamamen kaldırmadan içim rahat etmiyor.Temizlik hastaları gibi.Onlar çamaşır suyu ben format.Aslında şimdi aklıma dank etti.Temizliktede öyleyim sanırım ya.Odamı ve içerisinde ne varsa en ince ayrıntısına kadar temizliyorum.Bilgisayarın kasasını temizliyorum deli gibi her 1-2 günde.Gidip ekran kartının fan bloğunu söküp tozları alıyorum vs. Cidden bunalıyorum ama kendimi tutamıyorum.Sanırım küçüklükten takıntım olmuş.Sahiplendiğim şeyleri fazla takıyorum kafama her açıdan.

Asti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yiğit Karayavru
bence bilgisayarcıda çalış bütün gün format atarsın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular