arkadaşlar fps aşırı düştü nedeni nedir

Zararlı taramasını hangi yazılım ile yapayım sorusuna cevap olarak HitmanPro'yu öneriyorum. Tek seferlik taramalarda antivirüs yazılımı kurmak yanlış bir harekettir, antivirüsler tarama amaçlı değil koruma amaçlı kullanılmalıdır.

Zararlı taramasını hangi yazılım ile yapayım sorusuna cevap olarak HitmanPro'yu öneriyorum. Tek seferlik taramalarda antivirüs yazılımı kurmak yanlış bir harekettir, antivirüsler tarama amaçlı değil koruma amaçlı kullanılmalıdır.
kanka galiba hitman pro paralı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaspersky ile tam tarama yap istersen.
kanka bu paralı

HitmanPro İle Zararlı Temizliği Bu konuda anlattığım şekilde adımları uygulayınız. HitmanPro'yu 30 günlüğüne ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Çıkan E-Mail bölümüne uydurma bir E-Mail adresi girebilirsiniz, bir sorun olmaz.

HitmanPro İle Zararlı Temizliği Bu konuda anlattığım şekilde adımları uygulayınız. HitmanPro'yu 30 günlüğüne ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Çıkan E-Mail bölümüne uydurma bir E-Mail adresi girebilirsiniz, bir sorun olmaz.
deneme sürümü var.
benim şu anki sistemimde csgoda kaç fps almam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an tarattım böyle bir şey çıktı ne yapmam gerekiyor

Ekran Görüntüsü (9).png

Son düzenleme:
İleri diyeceksiniz, E-Mail girmeniz gerekirse uydurma bir adres yazabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri