at avrat silah
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Önemli olan geçmişi değil, topluluğu ve kullanılabilirliği.yok java yavas ben lua kulaniom daha iyi daha hizli ve daha fazla gecmisi var
Önemli olan geçmişi değil, topluluğu ve kullanılabilirliği.yok java yavas ben lua kulaniom daha iyi daha hizli ve daha fazla gecmisi var
lua nin toplulugu ve kullanabilirligi daha iyi roblox oyunu yapioz biz onunla 2 3 seneyi gecti javayi arkadas ogreneli 1 sene oluyor java gecmisi cok az lua bilen 5 kisi varsa java 1 kisi zor vardir biz ekipce luadayizÖnemli olan geçmişi değil, topluluğu ve kullanılabilirliği.
Kanki bilemedim biraz uçuk bir rastlandı senin ki.lua nin toplulugu ve kullanabilirligi daha iyi roblox oyunu yapioz biz onunla 2 3 seneyi gecti javayi arkadas ogreneli 1 sene oluyor java gecmisi cok az lua bilen 5 kisi varsa java 1 kisi zor vardir biz ekipce luadayiz
Öncelikle bana kalırsa ilk okul matematiği komple bilip, işlem önceliği konusunuda komple bilmesi lazım.Algortima konusundan başla.
Arkadaşlar şu an şriketler, okullar ve bu işlere yeni başlayanlar hep Java kullanıyor.
Kütüphane sayısı da korkunç derecede büyük.
Geriye uyumluluğu da süper olduğu gibi çok eski işletim sistemlerini de destekliyor. Örnek, Minecraft'ı Windows 95'te oynuyorlar.
Sizce en iyi dil hangisi? Tamam ihtiyaç doğrultusunda değişir ama genel olarak.
Java en iyi dil lan!
Blueprint devamİhtiyaca göre değişir zaten ama genel olarak Java kullanım sırasında hep en üst sıraları oynuyor. Yıllardır neler neler bitti ama Java bitmedi.
Tamam ona lafım yok zaten ben de dedim ya.Programlama dilleri birbirleri ile kıyaslanamaz. Ortaya bir problem koyarsın ve bu problemi çözmeye yönelik hangisi daha iyidir gibi bir yaklaşım yapılabilir sadece
İlk defa bir programlama dili öğreneceksen bence bu Java olmamalı. Daha basit bir syntax yapısı olan Python gibi bir dil ile temelleri attıktan sonra geçebilirsin