Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?(Acil)

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum sanırım anlamıyorsun önce gelip bana itamlar da bulunuyorsun ve özür dahi dilemiyorsun ha özür dilenecek bir konu değil ama kabahatlisin bunun yanında hemen konuyu değiştiriyorsun birebir kendim deneyimlediğim şeyden bahsediyorsun sana 6-8 saat çalışıyor olabilir ama her dakika performansından ödün veriyor en iyi şekilde çalışması için pilin sürekli şarjda olması gerekir
Özür dilenecek bir şey yapmadım.Bildiğini düşünüyorum, Laptoplar priz den çıkarınca kendini güç koruma moduna alıyor ayarlardan bunu kapatabiliyorsun. Bu halde şarjı oyun oynarsan 4 saate kadar düşüyor. Adam pişman olurmuyum diye sormuş senin verdiğin prizden çıkardığın anda çöpe dönüşüyor demek. Yanlış bilgi veriyorsun sonra üste çıkmaya çalışıyorsun.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
Özür dilenecek bir şey yapmadım.Bildiğini düşünüyorum, Laptoplar priz den çıkarınca kendini güç koruma moduna alıyor ayarlardan bunu kapatabiliyorsun. Bu halde şarjı oyun oynarsan 4 saate kadar düşüyor. Adam pişman olurmuyum diye sormuş senin verdiğin prizden çıkardığın anda çöpe dönüşüyor demek. Yanlış bilgi veriyorsun sonra üste çıkmaya çalışıyorsun.
Dostum hala bir kısmı atlıyorsun bana itamda bulunuyorsun evet çöpe dönüşüyor istersen neredeyse aynı özelliklere sahip arkadaşımla konuşayım ve onun değerlendirmesini atayım sana ?

brkykrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkay Karagöz
" ..en sonunda laptopta karar kıldım..." diyor ve pişman olur muyum diye soruyor bende bence pişman olursun açısından cevapladım ben bile şuan ASUS K555U modelli bir laptop kullanıyorum niye bir anda masaüstücü oldum ki ?
yanlış anlaşılmış olabilir pişman olur muyum kısmını bu fiyata farklı bir laptop almadığım için olur muyum anlamında söyledim. Fikir danışmak için sordum gerginlik oluşmasına gerek yok zor bir dönemden geçiyoruz doğru ama konuyu kavga raddesine getirmeyelim lütfen arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mac öneririm. Oyun oynanmayacaksa.
Mac konusunu düşündüm fakat o kadar profesyonel bir ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum, çünkü mühendislik ya da mimarlık, makina vb bir bölümde değilim. Ek olarak tatil zamanlarında artan vakitleri keyifle bir kaç oyun oynayarak geçirmek isteyebilirim daha sonra neden mac aldım diye söylenmek istemiyorum. Değerli düşüncen için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
yanlış anlaşılmış olabilir pişman olur muyum kısmını bu fiyata farklı bir laptop almadığım için olur muyum anlamında söyledim. Fikir danışmak için sordum gerginlik oluşmasına gerek yok zor bir dönemden geçiyoruz doğru ama konuyu kavga raddesine getirmeyelim lütfen arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mac konusunu düşündüm fakat o kadar profesyonel bir ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum, çünkü mühendislik ya da mimarlık, makina vb bir bölümde değilim. Ek olarak tatil zamanlarında artan vakitleri keyifle bir kaç oyun oynayarak geçirmek isteyebilirim daha sonra neden mac aldım diye söylenmek istemiyorum. Değerli düşüncen için çok teşekkür ederim
Attım birkaç model HP Olan çok iyi bir tercih olur.
Bütçe artar ise bunu al düşünmeden:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,057
Üyeler
165,926
Son üye
salih9900
Top Bottom