hocam zam geldi keşke dün sorsaydınızArkadaşlar oyun için pc arıyorım ama uguna bulamıyorum yardım edermisiniz iyi performans veren kasa lazım
Harbiden la son kale solis sisteme zam gelmiş hayat bitti...hocam zam geldi keşke dün sorsaydınız
:/Harbiden la son kale solis sisteme zam gelmiş hayat bitti...
Nvidia yada amd fark eder mi?Arkadaşlar oyun için pc arıyorım ama uguna bulamıyorum yardım edermisiniz iyi performans veren kasa lazım
Arkadaşlar oyun için pc arıyorım ama uguna bulamıyorum yardım edermisiniz iyi performans veren kasa lazım
Sinerji pahalı soğutma fln ama tebilon ucuz ama tebilon dan mağazasından almak daha mantıklı değil miAMD R5 5500-ASUS PRIME A520M-K -ASUS Dual GeForce RTX 3050 6GB OC -HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5500-ASUS PRIME A520M-K -ASUS Dual GeForce RTX 3050 6GB OC -HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.comSinerji Themistokles Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD XFX Radeon Speedster SWFT 210 8GB RX7600 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Themistokles Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD XFX Radeon Speedster SWFT 210 8GB RX7600 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ekran kartı farkı var hocam diğer bütün parçalar aynı sayılırSinerji pahalı soğutma fln ama tebilon ucuz ama tebilon dan mağazasından almak daha mantıklı değil mi
Biliyorum ama tebilondan alsam iyi ama mağazasına gidip alabiliyor muyuzekran kartı farkı var hocam diğer bütün parçalar aynı sayılır
valla hocam onu bilmiyorum ben köyde yaşıyorum burada hiç mağaza yokBiliyorum ama tebilondan alsam iyi ama mağazasına gidip alabiliyor muyuz