Parlamalara karşi mat ekran diyor ama yeni aldığım için iade hakkım devam ediyor benim almadan öncede baya arastırdim 32k bandında 4060lı tek seçenek buydu.Bende victus 15 4050 kullanıyorum 250 nit ekran olduğu için parlaklığı kötü oluyor güneş altında hiçbir şey gözükmüyor hemen hemen keşke almadan önce araştırsaydınız
Size özel bir durum değil cihazın sorunu
Onun etkisi var tabi ama sonuç olarak güneş altında veya biraz fazla aydınlatılan yerlerde böyle sorunlar yaşarsınız 250 nit olmasından dolayıParlamalara karşi mat ekran diyor ama yeni aldığım için iade hakkım devam ediyor benim
İlerde pisman olurmuyum diye dusunuyorumOnun etkisi var tabi ama sonuç olarak güneş altında veya biraz fazla aydınlatılan yerlerde böyle sorunlar yaşarsınız 250 nit olmasından dolayı
Ben genel olarak evde veya yurtta kullandığım için bir sorun yaşamadım ki evimde monitöre bağlıyorumİlerde pisman olurmuyum diye dusunuyorum
Kardeşim keşke victus serisi almasaydın. Ben victus 15-16 kullandım konum dahil var rezalet bir cihazdır.Arkadaşlar hp victus 15 4060 modeli aldım 3 gün oluyo ekranı biraz kotu geldi normalmidir laptop test etmek bilmediğimden bi testte yapamadım yardımcı olurmusunuz
32k ya alınabilecek en iyisi bu dedilerKardeşim keşke victus serisi almasaydın. Ben victus 15-16 kullandım konum dahil var rezalet bir cihazdır.
kim dedi onu? En kötü victus 16 olsa daha iyidi en azından.32k ya alınabilecek en iyisi bu dediler
alla baya arastirdim 4060 vandinda en iyi bunu onersiler 2 3 gundur kullaniyorum hem ekrani kotu hem pili cabuk bitiyo normal kullanımda bile sayfa arası gecislerde takilmalar hissediyorum nasil bisey anlamadimkim dedi onu? En kötü victus 16 olsa daha iyidi en azından.