Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar ip sıfırlama nasıl yapilir?

Google uzerindne baktim ama bir sey goremedim. İP degistirme nasil yapiliyor. İp değistigimiz zaman bagli butun cihazlar ağdan kopuyor mu? İnternet hizina etkisi var mı? Ne oluyor ip degistirince?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İp sen değişmiyorsun İss değişiyor otomatik senin ataman ile olucak bişey değil yani

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O nasil oluyor hocam. İp degistirme yanim degistirince ne oluyor.
Bişey olmuyor senin çıkış güzergahın gibi düşün internete o ip den giriş yapıyorsun bişey olursa seni ip numarandan buluyorlar vs

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bişey olmuyor senin çıkış güzergahın gibi düşün internete o ip den giriş yapıyorsun bişey olursa seni ip numarandan buluyorlar vs
Mesela hani google a 191.168.1.1 yazinca ağ ayarlarina giriyorsun ya gene oyle mi giriyorsun? Bir de mesela ben şimdi degistirsem ping vs çıkarmı? Bağlı cihazlar baglantisi gidermi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Furkan Karagülle

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Mesela hani google a 191.168.1.1 yazinca ağ ayarlarina giriyorsun ya gene oyle mi giriyorsun? Bir de mesela ben şimdi degistirsem ping vs çıkarmı? Bağlı cihazlar baglantisi gidermi?
Ne amaçla yapmak istiyorsun

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam ping dusuruyormuymus neymiş? Onu gördüm. Bir de ban yediginiz yerlerden boyle kurtulabiliyormussunuz.
Yok babam sen yapma öyle şeyler ip zaten değişiyor aralıklarla otomatik Ping’in nedeni farklı

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam ping dusuruyormuymus neymiş? Onu gördüm. Bir de ban yediginiz yerlerden boyle kurtulabiliyormussunuz.
Public ip adresi modeminizi kapatıp açarsanız değişir, ping düşürmez ban yediğiniz yerlerden kurtulmanız için kullandığınız interneti tamamen değiştirmeniz gerekir

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Google uzerindne baktim ama bir sey goremedim. İP degistirme nasil yapiliyor. İp değistigimiz zaman bagli butun cihazlar ağdan kopuyor mu? İnternet hizina etkisi var mı? Ne oluyor ip degistirince?
Modemin açma kapama tuşuna bas 30saniye falan bekle tekrardan aç ipin yenilenir

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Eğer statik ip satın almadıysanız servis sağlayıcınızdan modeminizi kapatıp yarım saat 1 saat sonra actıgınızda havuzdan başka bir ip düşürüyordu ama son düzenlemelerde onu durdurdu bazı servis saglayıcıları ama yinede bir deneyin

Yok babam sen yapma öyle şeyler ip zaten değişiyor aralıklarla otomatik Ping’in nedeni farklı
Public ip adresi modeminizi kapatıp açarsanız değişir, ping düşürmez ban yediğiniz yerlerden kurtulmanız için kullandığınız interneti tamamen değiştirmeniz gerekir
Nasil yani diyelim ki bir yerden ip ban yedim ve bunu kaldirmak icin ipyi degistirsek yetmez mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer statik ip satın almadıysanız servis sağlayıcınızdan modeminizi kapatıp yarım saat 1 saat sonra actıgınızda havuzdan başka bir ip düşürüyordu ama son düzenlemelerde onu durdurdu bazı servis saglayıcıları ama yinede bir deneyin
Hocam ailemle ve amcamla kullandigim ag oldugu icin o zor biraz. Direk ben yapamazmiyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom