Yardım Arkadaşlar ip sıfırlama nasıl yapilir?

Bayburt Muhtarı

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
8
Google uzerindne baktim ama bir sey goremedim. İP degistirme nasil yapiliyor. İp değistigimiz zaman bagli butun cihazlar ağdan kopuyor mu? İnternet hizina etkisi var mı? Ne oluyor ip degistirince?

Bişey olmuyor senin çıkış güzergahın gibi düşün internete o ip den giriş yapıyorsun bişey olursa seni ip numarandan buluyorlar vs
Mesela hani google a 191.168.1.1 yazinca ağ ayarlarina giriyorsun ya gene oyle mi giriyorsun? Bir de mesela ben şimdi degistirsem ping vs çıkarmı? Bağlı cihazlar baglantisi gidermi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Furkan Karagülle

Google uzerindne baktim ama bir sey goremedim. İP degistirme nasil yapiliyor. İp değistigimiz zaman bagli butun cihazlar ağdan kopuyor mu? İnternet hizina etkisi var mı? Ne oluyor ip degistirince?
Modemin açma kapama tuşuna bas 30saniye falan bekle tekrardan aç ipin yenilenir

Eğer statik ip satın almadıysanız servis sağlayıcınızdan modeminizi kapatıp yarım saat 1 saat sonra actıgınızda havuzdan başka bir ip düşürüyordu ama son düzenlemelerde onu durdurdu bazı servis saglayıcıları ama yinede bir deneyin

Yok babam sen yapma öyle şeyler ip zaten değişiyor aralıklarla otomatik Ping’in nedeni farklı
Public ip adresi modeminizi kapatıp açarsanız değişir, ping düşürmez ban yediğiniz yerlerden kurtulmanız için kullandığınız interneti tamamen değiştirmeniz gerekir
Nasil yani diyelim ki bir yerden ip ban yedim ve bunu kaldirmak icin ipyi degistirsek yetmez mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer statik ip satın almadıysanız servis sağlayıcınızdan modeminizi kapatıp yarım saat 1 saat sonra actıgınızda havuzdan başka bir ip düşürüyordu ama son düzenlemelerde onu durdurdu bazı servis saglayıcıları ama yinede bir deneyin
Hocam ailemle ve amcamla kullandigim ag oldugu icin o zor biraz. Direk ben yapamazmiyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,058
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri