Kanka mouse için değil de sağ üst köşeden konuyu yükseltebilirsin ben logitech g102 kullanıyorum 160 lira fiyatı var bence paranı biriktirip alabilirsin bence alabileceğin en iyi mouse budur çok memnunum ben
Kanka öncelikle merhaba. Her insanın elinin boyutu ve özellikle el alışkanlığı farklı olduğu için insanlar sana öneride bulunmuyor olabilir. Sonuçta sana rahat olan bana rahat olmaz. Birinin bayıldığı fare birini gıcık eder. Tavsiyem bu zamana kadar hangi fareyi kullanıyorsan, hangi fareye alıştıysan onunla devam etmen. Hatta şöyle bir bilgi de ekliyim profesyonel esporcular da bile sırf alıştığı için milyonluk fare yerine evinden getirdiği ucuz fareyle oynayanlar var. Oyuna 1300x760da başladığı ve yıllarca öyle oynadığı için profesyonel maçlarda 4k yerine o çözünürlükte oynayan oyuncular var. Mesela imzamda da görebiliceğin gibi ben 4bin dps li logitech m185 kullanıyorum. Herkese de öneririm. Ama rahat eder misin orası bilinmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha benim gibi dersinki ben kabloyla uğraşmak istemiyorum mouse padin her yeri kablo oluyor al m185i geç. Başını ağrıtmaz. Mesela ben geçen aylarda baya bi para verip kablolu 10bin dps fare aldım. 2 gün kullanamadım akşamında iade ettim.