Neler Yeni

Arkadaşlar laptopum windows logosu geldikten sonra siyah ekran veriyor yardım

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Windows logosu geliyor sonra siyah ekranda kalıyor ctrl+alt+delete işe yaramıyor

f4t8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Veli
Hocam biraz daha bilgi verebilir misiniz? Sisteminiz normal çalışırken bir sonraki açışınızda mı böyle oldu? Yakın zamanda windows mu kurdunuz? Laptopunuz eski mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir forumda yıllar önce konuşulmuş böyle bir şey: " Ekran kartı arızası hocam, grafik çip deforme olmuş. Siz de söküp takınca sarsılınca açığa çıkmış. Geçmiş olsun."

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biraz daha bilgi verebilir misiniz? Sisteminiz normal çalışırken bir sonraki açışınızda mı böyle oldu? Yakın zamanda windows mu kurdunuz? Laptopunuz eski mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir forumda yıllar önce konuşulmuş böyle bir şey: " Ekran kartı arızası hocam, grafik çip deforme olmuş. Siz de söküp takınca sarsılınca açığa çıkmış. Geçmiş olsun."
foruma uzun zamandır girmiyorum şimdi gördüm win7 den win 10 a geçirdim ve sistem win 10u kaldırabiliyor.Yüklediğimde 1 hafta içinde hiç sıkıntı olmadı sonra bir gün kapadım siyah ekran vermeye başladı her şeyi denedim olmadı 2 hafta önce çözümünü kendim keşfettim ama yinede siyah ekran vermesi gıcık oluyor.Bulduğum yöntem açıyorum siyah ekranda kalıyor sonra kendini uykuya alana kadar dokunmuyorum uykuya alınca tekrar açınca düzeliyor ama bi 30dk bekletiyor

Top Bottom