Neler Yeni

Arkadaşlar LoL Oynarken PC kendini korumaya alıyorç

kuzu69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza KASAP
Lol oynarken ekran kartı fan sesi bir anda yükseliyor ve monitör kararıyor. Fakat arka planda çalışan uygulamanın sesi geliyor. Mesela lol oynarken arkadan müzik dinliyorum. Ekran gidiyor ama müzik sesi gelmeye devam ediyor. Sadece lol oynarken yapıyor bunu. Bütün testleri yaptım furmark vs. Sorun nerde acaba?

ASUS H410M-V3 ANAKART
ASUS 1650 4GB EKRAN KARTI
İNTEL İ3 10100F İŞLEMCİ
16 GB RAM
512 SSD

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Lol oynarken ekran kartı fan sesi bir anda yükseliyor ve monitör kararıyor. Fakat arka planda çalışan uygulamanın sesi geliyor. Mesela lol oynarken arkadan müzik dinliyorum. Ekran gidiyor ama müzik sesi gelmeye devam ediyor. Sadece lol oynarken yapıyor bunu. Bütün testleri yaptım furmark vs. Sorun nerde acaba?

ASUS H410M-V3 ANAKART
İNTEL İ3 10100F İŞLEMCİ
16 GB RAM
512 SSD
Sorun ne biliyormusun? LoL oynamanda.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ege

ASUS H410M-V3 ANAKART
İNTEL İ3 10100F İŞLEMCİ
16 GB RAM
512 SSD
Çok garip geldi ama sadece aklıma bilgisayarında virüs olabileceği geldi ama sadece lolde yapıyor diyorsun, ilginç.

kuzu69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza KASAP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok garip geldi ama sadece aklıma bilgisayarında virüs olabileceği geldi ama sadece lolde yapıyor diyorsun, ilginç.
GTA-RDR- CALLOFF DUTY felan da oynuyorum fakat onlarda bir sorun olmuyor. Lolü sildim tekrar yükledim fakat sorun çözülmedi devam ediyor.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Talat

ASUS H410M-V3 ANAKART
İNTEL İ3 10100F İŞLEMCİ
16 GB RAM
512 SSD
crack oyun yükledınmı?

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ege
GTA-RDR- CALLOFF DUTY felan da oynuyorum fakat onlarda bir sorun olmuyor. Lolü sildim tekrar yükledim fakat sorun çözülmedi devam ediyor.
Yani Kaspersky Free yükleyip tam tarama yapsan iyi olur sana bi zararı olmaz daha sonra silersin. Çünkü LoL ekran kartı oyunu değil arkada mining yapılıyor olabilir diye şüpheleniyorum.

kuzu69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza KASAP
Yani Kaspersky Free yükleyip tam tarama yapsan iyi olur sana bi zararı olmaz daha sonra silersin. Çünkü LoL ekran kartı oyunu değil arkada mining yapılıyor olabilir diye şüpheleniyorum.
indiriyorum deneyeceğim. bilgisayar 4 senedir bende düzenli bakımlarını vs de yapıyorum 1 aydır bu sorun var.

Top Bottom