Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz

kzwy-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kuzey Günay
Öncelikle merhaba, benim eski kasada bir kaç fotoğrafım var onları almak için ekran kartına monitör kablosunu takıyorum ama görüntü alamıyorum (kablo display port ekran kartı hd5870 ) içini süpürdüm fırçayla hafif tozunu falan aldım acaba bozdummu yardımcı olursanız çok mutlu olurum

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Öncelikle merhaba, benim eski kasada bir kaç fotoğrafım var onları almak için ekran kartına monitör kablosunu takıyorum ama görüntü alamıyorum (kablo display port ekran kartı hd5870 ) içini süpürdüm fırçayla hafif tozunu falan aldım acaba bozdummu yardımcı olursanız çok mutlu olurum
temizlerken falan kablolara temas etmiş olabilir misiniz kabloları bi kontrol edin

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
hdd baglantılarını kontrol eder misin sağlam takılı mı cünkü benim eski sistemimde hdd bozulunca ekrana görüntü alamamıstımda bakar mısın hdd kablolarına

En İyi Cevap

kzwy-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kuzey Günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD baglantılarını kontrol eder misin sağlam takılı mı cünkü benim eski sistemimde HDD bozulunca ekrana görüntü alamamıstımda bakar mısın HDD

HDD baglantılarını kontrol eder misin sağlam takılı mı cünkü benim eski sistemimde HDD bozulunca ekrana görüntü alamamıstımda bakar mısın HDD kablolarına
işe yaramadı gibi duruyor kabloları takıp çıkardım

Top Bottom