steam guard açıksa bir şey yapamazdı açık değilse şifreni bilse yetiyor kartlar da ucuz oldugu zaman direk kendi hesabına atar kod falan sormazarkadşlar bugün mail gelmeye başladı ve merak edip baktıpımda steam pazarından satmadığım şeylerin satın alındığını öğrendim ve kartlarıma girdiğimde hiçbir kartım yoktu parasıda bana gelmemişti ne yapabilirim lütfen yardım edin
Eğer vac yicek oyunların varsa. Onlara girip banlatabilir hesabını. Hesabın çalınmış ama çalan kişi şifreyi değiştirmemiş. Hemen şifreni değiştir. Eğer telefonunda steam yüklüyse, oradan şunu yap: bütün cihazlarda oturumu kapat de. Ve google'da önüne gelen sitelere steam ile giriş yapma!quard açık ama genede satmış herşeyi hesaba bir şey olur mu
Hayır tabikide.değiştirdim çoktan fakat bu kartları almanın bir yolu var mı
steamguard kullanmasa kartlar nasıl satılsın dostum?Bunu ben de yaşadım. Çare Steam Guard kullanmak. Zaten en başta kullanmamak hata. Hâlâ ara ara guard kodu geliyor, hesabıma girmeye çalışıyor ibneler![]()
Bir şekilde satıyorlar. Hesaba giren adam her şeyi yapar. Şifre değiştirip Guard'ı yenilemek lazım.steamguard kullanmasa kartlar nasıl satılsın dostum?
steamguard kullanmasa kartlar nasıl satılsın dostum?
steam guard herzaman açıktı ve birinin hesabıma girmediğindende emin gibiyim sadice karları farklı kişilere fln satmışBir şekilde satıyorlar. Hesaba giren adam her şeyi yapar. Şifre değiştirip Guard'ı yenilemek lazım.