planlı bir programla rahat bir şekilde üstesinden gelirsin bencelise 2 ye gıdıyorum mat harıc tum derslerım ıyı kıtapsa kıtap alırım lutfen bana yardım edın bunalıma gırıyorum dert ettım matmatıgı 3 yıl sonra bımde kasıyer olmak ıstemıyorum
Bende lise 2 yim programla olmuyor dostum programım var ama içimden gelmiyerek yaptıgım için kafama girmiyor matematik lanet olsun ki o dersi yapamazsan bimde kasiyer oluyorsun diğer derslerin önemi bile yokplanlı bir programla rahat bir şekilde üstesinden gelirsin bence
maalesef tam bir bilgim yok daha iyi bilen arkadaşlar cevap vericekter umarımpekı bır kıtap onerebılır mısınız?
kişiye göre değişir ben planlı çalıştığım zaman sıkıntı olmuyorduBende lise 2 yim programla olmuyor dostum programım var ama içimden gelmiyerek yaptıgım için kafama girmiyor matematik lanet olsun ki o dersi yapamazsan bimde kasiyer oluyorsun diğer derslerin önemi bile yok
pekı bu planı nasıl olusturabılırım ?maalesef tam bir bilgim yok daha iyi bilen arkadaşlar cevap vericekter umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kişiye göre değişir ben planlı çalıştığım zaman sıkıntı olmuyordu
tamamiyle sana bağlı ben bir şey diyemem o konuda önerim 25 dk ders 5 dk mola şeklinde günlük en az 2 defa yapabilirsin bence ben genelde sıkıldığım da bırakıyordumpekı bu planı nasıl olusturabılırım ?
İnternetin varsa youtubeden dersleri dinleyebilirsin. Rehber matematik kanalını öneririm. Plan olarak da pomodoro taktiği uygulayabilirsin 25 dakika ders 5 dakika mola şeklinde böyle setlere bölerek. Ben böyle yapmaya çalışıyorumlise 2 ye gıdıyorum mat harıc tum derslerım ıyı kıtapsa kıtap alırım lutfen bana yardım edın bunalıma gırıyorum dert ettım matmatıgı 3 yıl sonra bımde kasıyer olmak ıstemıyorum
Düzenli olarak çalışırsan halledebilirsin, ben üni sınavına hazırlanırken eksik olduğum konuları rehber matematikten izleyip halletmiştim ayt ve tyt de gayet güzel mat netim vardı.lise 2 ye gıdıyorum mat harıc tum derslerım ıyı kıtapsa kıtap alırım lutfen bana yardım edın bunalıma gırıyorum dert ettım matmatıgı 3 yıl sonra bımde kasıyer olmak ıstemıyorum
var hatta rehber matematıge e posta attım kendısı acıklamalara koymusİnternetin varsa youtubeden dersleri dinleyebilirsin. Rehber matematik kanalını öneririm. Plan olarak da pomodoro taktiği uygulayabilirsin 25 dakika ders 5 dakika mola şeklinde böyle setlere bölerek. Ben böyle yapmaya çalışıyorum