Neler Yeni

arkadaşlar monster abra a7 aldım sizce win 10 mu win 11 mi

Zeusero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Serhat
siznin fikriniz ne suan ki bilgisayarım da win 10 pro var

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
win 10 pro iyi deniliyor oyunlar için ama güncel olsun diyorsan 11 kur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
windows 10 kullanman daha mantıklı win 11 de bazı optimizasyon sorunları ile karşılaşabilirsin oyunlar için

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
yaklaşık 9 aydır windows 11 pro kullanıyorum windows 10 proyu da 3 4 ay kullandım. bence windows 11 pro kullanmak daha mantıklı hem daha yeni nesil bi işletim sistemi tasarımı çok hoşuma gidiyor daha sade, windows 10'un başlat menüsü kadar iğrenç bi menü yok bence onun haricinde zaten windows 10 altyapısını kullanıyo diye biliyorum yani ben bu zamana kadar windows 11 e geçtiğim için bi sorunla karşılaşmadım fps drop gibi veya başka şeyler. tek sorun valorant oynuyorsan olabilir, işlemcide TMP 2.0 istiyor windows 11 ve bir zamanlar bundan dolayı insanlar valorantı açamıyordu özellikle intel işlemcilerde bende amd olduğu için bu sorunla karşılaşmadım ama bununda bi kaç çözümünü görmüştüm internette intel olsa bile biraz oynama yapılarak düzeltilebiliyordu.

bu arada forza horizon 5, fortnite, ets2 gibi oyunları yüksek ayarlarda sorunsuz oynayabiliyorum windows 11 kullanarak kısacası bence denemekten zarar gelmez sevmezsen geri dönersin.

federalper

80+ Silver
Win 10 kullanman daha stabil olur her türlü Win 11 Win 10 a tema yüklenmiş halı gibi bir sürü gereksiz animasyon vs eklenmiş sanki daha yavaş gibi hissettiriyor ayrıca 2 3 arkadaşım ile de denedik Win 10 direkt daha akıcı ve daha iyi performans veriyor oyun konusunda

Top Bottom