Neler Yeni

Arkadaşlar nasıl sizce alınır mı bu monitör ?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kardeşim online da yazanların dediklerini söylüyorum, her şeyi deneyimleyemezsin. Bu viewsonic sevdan ne anlamadım şahsen.
Kardeşim uyduruyorsunuz ama öyle net konuşuyosunuz ki sanki deneyimlemiş gibi .
O kadar net olma deneyimleden ben deneyimledim ondan konuşuyorum.
Ayakları sağlam ,tamam asus kadar kaliteli değil tabii ki kalitesizlik hissiyatıda vermiyor

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayakları sağlam ,tamam asus kadar kaliteli değil tabii ki kalitesizlik hissiyatıda vermiyor
bütçeme uyan şuanda bu var bütçem 1.400 başka bi öneriniz var mı nakit degil taksitle alacağım asusun VP249QGR bu modeli taksitle 1.540 a geldiği için alamıyorum o yüzden bu var şuanda

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Kardeşim "uydurma" yok. 10 kişinin yorumunu okuduysam 9'unun dediği bir şeyi diyorum. Monitör sallanıyor. İncelemesini de izledim orada da sallanıyor. Bu ne agresiflik.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim "uydurma" yok. 10 kişinin yorumunu okuduysam 9'unun dediği bir şeyi diyorum. Monitör sallanıyor. İncelemesini de izledim orada da sallanıyor. Bu ne agresiflik.
at bende izliyim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Şahsen ben deneyimledim öyle bir şikayetim olmadı monitörü sallarsan tabi sallanır ama olduğu yerde duruyor gayet sallanmıyor ufak bir darbedede sallanmıyor 1400 tl ye bende elacağım aynı monitörü 1400den aşağısı yok çünkü

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Şahsen ben deneyimledim öyle bir şikayetim olmadı monitörü sallarsan tabi sallanır ama olduğu yerde duruyor gayet sallanmıyor ufak bir darbedede sallanmıyor 1400 TL ye bende elacağım aynı monitörü 1400den aşağısı yok çünkü
Dostum alınmaz demedim zaten sen niye namus davası gibi savundun bu monitörü yahu. Ayak kalitesi kötü yani. Onun dışında alınabilşr bir monitör dedim zaten.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum alınmaz demedim zaten sen niye namus davası gibi savundun bu monitörü yahu. Ayak kalitesi kötü yani. Onun dışında alınabilşr bir monitör dedim zaten.
Savunmuyorum dostum adamın bütçesi 1400 1500 tl adam gidip aoc öneriyor

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Savunmuyorum dostum adamın bütçesi 1400 1500 TL adam gidip aoc öneriyor
Diğer arkadaş pazarlıkla o fiyata indireceğim dediği için önerdik arkadaş. Okumuyor musun ? 1600 TL'ye de bulunuyor 24G2U. Esnaftan alacağım diyor o monitörün olup olmadığı ya da ne kadara sattığını bilmiyoruz. Zaten o fiyata ips alamazsın diyip bütçe çıkabilirse alabileceği bir monitör önerdim ben. Resmen savunma modundasın.

Top Bottom