Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar ne kadar hızlı teşhis o kadar iyi RX6600

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçenlerde RX 6600 almıştım dün taktım sinirlendirdim kaldırdım cart curt bugün yine taktım ve yazılımını indirmeden sadece driverını kurdum dün 200 üstü alıyorduk bugün onuda alamıyoruz bana açıkcası kullandığı vram az kaldı ve oyunu rx 6600 lü ekran kartında kasa kasa oynuyorum şaka gibi geliyor , işlemci soracak olursanız i7 3770 ram 16 gb sebebini sabahtan beri anlamadım eski driver yükledim pro yazılımını indirdim yok olmuyor nerede yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum. Ne yapılabilir internette bakıyorum alması gereken fps ortalama 230 civarında sabahtan beri sakincene bunla uğraşıyordum sorun ekran kartından mı kaynaklı diye ama bilmiyorum çok garip. Ayarlar yüksekte bu arada.
r600.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Lanet olası kart az bucuk aklım vardı onuda yitirdi artık onuda kullanamıyorum.

NespaY

80+ Silver
Geçenlerde RX 6600 almıştım dün taktım sinirlendirdim kaldırdım cart curt bugün yine taktım ve yazılımını indirmeden sadece driverını kurdum dün 200 üstü alıyorduk bugün onuda alamıyoruz bana açıkcası kullandığı vram az kaldı ve oyunu rx 6600 lü ekran kartında kasa kasa oynuyorum şaka gibi geliyor , işlemci soracak olursanız i7 3770 ram 16 gb sebebini sabahtan beri anlamadım eski driver yükledim pro yazılımını indirdim yok olmuyor nerede yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum. Ne yapılabilir internette bakıyorum alması gereken fps ortalama 230 civarında sabahtan beri sakincene bunla uğraşıyordum sorun ekran kartından mı kaynaklı diye ama bilmiyorum çok garip. Ayarlar yüksekte bu arada.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lanet olası kart az bucuk aklım vardı onuda yitirdi artık onuda kullanamıyorum.
Ağır darboğaz var sisteminde.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağır darboğaz var sisteminde.
evet yarın birgün r5 5500 sistemimi toplayıp onda deneyeceğim ama darboğaz da olsa bu kadar düşük fps vermemesi gerekiyor diye düşünüyorum. voltajı arttıkça fps yükseliyor ama nereye kadar bir yerden sonra mavi ekran yakmaya başlar.

brsokcu

80+ Bronze
Cs zaten işlemci oyunu. Kullandığın işlemcide darboğaz yapar o karta. Yarın sorunu büyük ihtimalle çözersin diğer işlemciyle.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cs zaten işlemci oyunu. Kullandığın işlemcide darboğaz yapar o karta. Yarın sorunu büyük ihtimalle çözersin diğer işlemciyle.
umarım çözerim kart çalışıyor driver ilede çalışıyor fanları sıcaklık seviyesine gelince dönüyor bilgisayarı 3 saat zorladım kart 80 dereceyi gördü kartta sorun olmadığını bende düşünüyorum açıkcası zamanım dar o sistemi kurup bu karttada deniyeceğim ama bugün yetiştiremem bir sürü iş bekliyor :)

Aderal

80+ Bronze
hocam 3. nesil işlemciyle kullandığın karta bak darboğaz var

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam 3. nesil işlemciyle kullandığın karta bak darboğaz var
3.NesiliN n si büyük olacak o benim koleksiyon işlemcim lütfen :) Ryzenin ilk seri işlemcisi ile yaklaşık aynı performansı veriyor diyebilirim.

Aderal

80+ Bronze
3.NesiliN n si büyük olacak o benim koleksiyon işlemcim lütfen :) Ryzenin ilk seri işlemcisi ile yaklaşık aynı performansı veriyor diyebilirim.
Hocam 6600e ryzenin ilk neslide yetmezki 5600 öneririm cuk oturur tam peformansını alırsın ama 5500de yeter

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam 6600e ryzenin ilk neslide yetmezki 5600 öneririm cuk oturur tam peformansını alırsın ama 5500de yeter
hali hazırda 1600af,3600ve 5500 var büyük ihtimal en geç pazartesiye kadar 5500 lü sistemi toparlayıp birde onda test ederim.

Top Bottom