Yeni sistemi dizdim ve pcyi açtım direkt bir sorunla karşılaştı mavi ekran hatası, ardından yeniden başlafi falan derken masaüstüne girdi ama 10sn sonra tekrar mavi ekranFormat atarken mi oluyor bu sorun. Tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım.
Yani bende formatta çare buldum ama format atarken bu hatayı verdiFormat atarken mi oluyor bu sorun. Tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım.
kanka işlemci fanı veya herhangi bir donanım tam oturmamış olabilirmi bendede ilk zamanlar o sorun vardı işlemci fanı tam yerine oturmamıştı oturtdum ve sıkıntı ortadan kalktı masaüstüne geldiği zamanda youtubeden mavi ekran hatası diye arat çözümler çıkacak uygula sıkıntı olmazYeni sistemi dizdim ve pcyi açtım direkt bir sorunla karşılaştı mavi ekran hatası, ardından yeniden başlafi falan derken masaüstüne girdi ama 10sn sonra tekrar mavi ekran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani bende formatta çare buldum ama format atarken bu hatayı verdi
Denedim tekrar düzelmedi ama yinede teşekkür ederim Windows sıfırlayamadim onu anlamadim bikanka işlemci fanı veya herhangi bir donanım tam oturmamış olabilirmi bendede ilk zamanlar o sorun vardı işlemci fanı tam yerine oturmamıştı oturtdum ve sıkıntı ortadan kalktı masaüstüne geldiği zamanda youtubeden mavi ekran hatası diye arat çözümler çıkacak uygula sıkıntı olmaz
Flash bellek takılıyken bilgisayarı kapatıp aç. Açtıktan sonra durmadan F8 tuşuna bas. Gelen ekranda UEFI ...... (flash bellek adı) göreceksin. Formatı at oradan.Denedim tekrar düzelmedi ama yinede teşekkür ederim Windows sıfırlayamadim onu anlamadim bi
Direkt disk temizleme yaptım şimdi Windows 10 kurup tekrar açmaya çalışacağım teşekkür ederimFlash bellek takılıyken bilgisayarı kapatıp aç. Açtıktan sonra durmadan F8 tuşuna bas. Gelen ekranda UEFI ...... (flash bellek adı) göreceksin. Formatı at oradan.