Arkadaşlar neden sıfırlayamiyorum

Goktu1928

80+
Reaksiyon skoru
3
Yeni bir anakart işlemci ve ram aldım
ASUS Prime B450M-K II
Kingston FURY Beast 16GB 3600mhz
AMD Ryzen 5 5500
Eski sistem intel bi anakart, 8gb ram ve i5 2500 yeni sisteme geçince sadece maviekran veriyor sorun nedir acaba

Ekler

• IMG-20230412-WA0017.jpeg
    IMG-20230412-WA0017.jpeg
    1 MB · Hit: 27
Format atarken mi oluyor bu sorun. Tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım.

Yeni sistemi dizdim ve pcyi açtım direkt bir sorunla karşılaştı mavi ekran hatası, ardından yeniden başlafi falan derken masaüstüne girdi ama 10sn sonra tekrar mavi ekran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani bende formatta çare buldum ama format atarken bu hatayı verdi

Yeni sistemi dizdim ve pcyi açtım direkt bir sorunla karşılaştı mavi ekran hatası, ardından yeniden başlafi falan derken masaüstüne girdi ama 10sn sonra tekrar mavi ekran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani bende formatta çare buldum ama format atarken bu hatayı verdi
kanka işlemci fanı veya herhangi bir donanım tam oturmamış olabilirmi bendede ilk zamanlar o sorun vardı işlemci fanı tam yerine oturmamıştı oturtdum ve sıkıntı ortadan kalktı masaüstüne geldiği zamanda youtubeden mavi ekran hatası diye arat çözümler çıkacak uygula sıkıntı olmaz

kanka işlemci fanı veya herhangi bir donanım tam oturmamış olabilirmi bendede ilk zamanlar o sorun vardı işlemci fanı tam yerine oturmamıştı oturtdum ve sıkıntı ortadan kalktı masaüstüne geldiği zamanda youtubeden mavi ekran hatası diye arat çözümler çıkacak uygula sıkıntı olmaz
Denedim tekrar düzelmedi ama yinede teşekkür ederim Windows sıfırlayamadim onu anlamadim bi

Denedim tekrar düzelmedi ama yinede teşekkür ederim Windows sıfırlayamadim onu anlamadim bi
Flash bellek takılıyken bilgisayarı kapatıp aç. Açtıktan sonra durmadan F8 tuşuna bas. Gelen ekranda UEFI ...... (flash bellek adı) göreceksin. Formatı at oradan.

Flash bellek takılıyken bilgisayarı kapatıp aç. Açtıktan sonra durmadan F8 tuşuna bas. Gelen ekranda UEFI ...... (flash bellek adı) göreceksin. Formatı at oradan.
Direkt disk temizleme yaptım şimdi Windows 10 kurup tekrar açmaya çalışacağım teşekkür ederim

Geri