Neler Yeni

arkadaşlar pingimi nasıl düşürebilirim

şunları lütfen önermeyin
ethernet
yeni eve taşınma
internet değiştirme
13-15 megabit internetim var pubg csgo felan pu oyunlarda ping yok açıkçası diğer oyunlardada yok ama gameloop pubg mobilde var ping sorunu nedeni nedir veya çözümleri şimdiden teşekürler

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
şunları lütfen önermeyin
ethernet
yeni eve taşınma
internet değiştirme
13-15 megabit internetim var PUBG csgo felan pu oyunlarda ping yok açıkçası diğer oyunlardada yok ama gameloop PUBG mobilde var ping sorunu nedeni nedir veya çözümleri şimdiden teşekürler

Yapabilecek pek bir şey yok. Throttle programını ben kullanmıştım yararı başlarda vardı şu an aynı eskisiyle. Kullanmanı önermem ama deneyebilirisn.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
13 Mbps internet ile o kadar yüksek ping almamanız gerekli. Farklı bir emülatör deneyin bence.
valla çok mantıklı geldi olabilir sonuçta mobil oyunu teşekürler kesinlikle deneyeceğim biraz geç dönüş yaaptım ama öneriniz varmı emülatör mesela gameloop kullanmivaksam ne kullanabilirim

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
şunları lütfen önermeyin
ethernet
yeni eve taşınma
internet değiştirme
13-15 megabit internetim var PUBG csgo felan pu oyunlarda ping yok açıkçası diğer oyunlardada yok ama gameloop PUBG mobilde var ping sorunu nedeni nedir veya çözümleri şimdiden teşekürler
Ethernet kablosu ile bağlı değilse bağlamayı deneyin arada fark olacaktır

gaclaruhgelio

80+ Bronze
şunları lütfen önermeyin
ethernet
yeni eve taşınma
internet değiştirme
Gigabyte b450 s2h kullanıyorum. Anakart üreticisinin sağladığı drogon isminde bir program var. İnterneti kullanan programları listeliyor ve arasından öncelik verdiğiniz mesela pubg tüm internet bandını bunun hizmetine sunuyor.
Ama ben faydasını görmedim kanka yani iki kere iki dört dedim en sonunda olmuyorsa olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte b450 s2h kullanıyorum. Anakart üreticisinin sağladığı drogon isminde bir program var. İnterneti kullanan programları listeliyor ve arasından öncelik verdiğiniz mesela PUBG tüm internet bandını bunun hizmetine sunuyor.
Ama ben faydasını görmedim kanka yani iki kere iki dört dedim en sonunda olmuyorsa olmuyor
yok tamam sorunu hallettim kendiliğinden çözüldü sorun artık indiirme yaparken bile 60-70 te ping ama ben b450m s2h ullanıyorum bi şu uygulamaya bakkim yararı olabilir merka ettim , bu arada özür dilerim geç dönüş yaptım bayram nedeniyle

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Pubg mobile kendi emulatörünü dene

Sorum var

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Toprak
yok tamam sorunu hallettim kendiliğinden çözüldü sorun artık indiirme yaparken bile 60-70 te ping ama ben b450m s2h ullanıyorum bi şu uygulamaya bakkim yararı olabilir merka ettim , bu arada özür dilerim geç dönüş yaptım bayram nedeniyle
Anakartının sitesinde veya uygulamasında ethernet güncellemesi bulunması gerekiyor, anakartında saxece bios güncellemesi olmuyor aynı zamanda ses giris cıkıslarımdan tut internet veya usb çıkışlarına kadar her sey güncelllenebilir durumda. Eger güncel degilse denemenizi öneririm cok faydasını görürsünüz

Anakartının sitesinde veya uygulamasında ethernet güncellemesi bulunması gerekiyor, anakartında saxece bios güncellemesi olmuyor aynı zamanda ses giris cıkıslarımdan tut internet veya usb çıkışlarına kadar her sey güncelllenebilir durumda. Eger güncel degilse denemenizi öneririm cok faydasını görürsünüz
tmm dır patron güncellicem

Top Bottom