Neler Yeni

Arkadaşlar Raporum Geçerli mi sizce?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Selamlar öncelikle,
Bugün okula gidemedim ve acil doktoruna gittim. Ondan sonra muayene etti, her şey sorunsuz. Sonra rapor alabilir miyim dedim, şu randevu kağıdının arka tarafına 1 gün rapor yazdı ve adının yazdığı bir kaşe bastı. Çok saçma geldi bana okula götürsem bunu sizce rapor sayarlar mı?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Selamlar öncelikle,
Bugün okula gidemedim ve acil doktoruna gittim. Ondan sonra muayene etti, her şey sorunsuz. Sonra rapor alabilir miyim dedim, şu randevu kağıdının arka tarafına 1 gün rapor yazdı ve adının yazdığı bir kaşe bastı. Çok saçma geldi bana okula götürsem bunu sizce rapor sayarlar mı?
Hastane fişini bile rapor sayiyorlardi bizde de yarım gün falan giriyorlar galiba

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hastane fişini bile rapor sayiyorlardi bizde de yarım gün falan giriyorlar galiba
Kanka valla bilmiyorum, adam bildiğin boş kağıdın arkasına 1 gün rapor yazmış, onu da milattan önce kalma atalardan günümüze gelen çivi yazısıyla yazmış. Altına da kaşe basmış. İnşallah geçerlidir.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Kanka valla bilmiyorum, adam bildiğin boş kağıdın arkasına 1 gün rapor yazmış, onu da milattan önce kalma atalardan günümüze gelen çivi yazısıyla yazmış. Altına da kaşe basmış. İnşallah geçerlidir.
Geçerli 1 gün yazdiysa sorun yok götür ver rapor yerine geçiyor

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan

Ekler

• asw.jpg
    asw.jpg
    2.6 MB · Hit: 33

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
o kaşe için 6 yıl okunuyo ne kadar önemli farkındamısın ?
Kanka derdim kaşe falan değil, rapor geçerli olsun yeter. Haklı olarak böyle bir rapor ilk defa gördüğüm için yazıyım dedim. Yoksa kaşenin haşmetinde değil derdim :)

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selamlar öncelikle,
Bazı hastanelerin rapor birimleri farklı yerde oluyor. Yani doktor o kağıda 1 gün rapor yazıyor sonra sen rapor birimine gidip normal kağıda raporu çıkarttırıyorsun. Onu bir araştır. Eğer öyle bir durum yoksa bu haliylede geçerli olabilir.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
geçerli tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular