Ryzen 7 7800X3D İçin fp Anakart Önerisi Lazım

Bütçem kısıtlı ama gerekirse arttırabilirim.
Max 8k ya kadar olursa çok mutlu eve dönerim gerekirse 10.500 tl ye kadar çıkarım üzülerek.
Şuan gözüme kestirdiğim şeyler şunlar
1- https://amzn.eu/d/045gha6p - 9400 TL ancak Cashback ile 8400 tl. En boş x870

2-https://amzn.eu/d/038RykQ2 - 10.800TL ama İkinci el

başka fikriniz varsa alırım
https://www.hepsiburada.com/msi-mag...x-anakart-pm-HBC00007S9M8R?magaza=Hepsiburada

Ben bundan aldım vatandan şuanda vatanın sattığı fiyatta almanı tavsiye ederim herkes övüyordu ben daha kullanamadım parçaları topluyorum

bütçemin 2 katı olmasa alaır
Hocam dediğim gibi kafa karısıklıgı cok oluyor anakart ısın de sen en ıyısı bırazdaha arastırma yap tam olarak ne ıstedıgını belırler kafan da ondan sonra guzel bır anakart al kendıne ama pro serısı de ıyıdır üzmez seni.

kral varanı bekliyoz zatende bidaha olmaz gibi geliyo xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bu indirime girdi normal fiyatı 8500 dü alıyım mısizce? acil https://amzn.eu/d/01dky3hO
Al alabiliceğin en iyi anakartlardan

Hocam dediğim gibi kafa karısıklıgı cok oluyor anakart ısın de sen en ıyısı bırazdaha arastırma yap tam olarak ne ıstedıgını belırler kafan da ondan sonra guzel bır anakart al kendıne ama pro serısı de ıyıdır üzmez seni.
Oyun oynuyacaksan birazda pc ne zamanla upgrade yapacaksan 12+ faz olup olmadığına bakıcaksın soğutması var mı diye bakıcan oyuncular genelde 2tane m2 kullanıyor en fazla 3 tane m2 yeterli eğer ben render alıcam pc günde 5-6 saat render yapacak gibi bir düşüncen yoksa veya ai çalıştırıcam 2 tane 4090 takacam pc ye demiyorsan spesifik araştırmaya gerek yok

1-vrm faz sayısı 12 veya 12+ olsun

2- m2 ler çıplak kalmasın

3- pasif soğutması olsun anakartın

4- port sayısına bakarsın

Başka birşeye ihtiyacı yokki oyuncu adamın 5 m2 slotundan ve ekran kartı slotlarını fulleyim 2 tane g5 m2 takacam 8tb lık dosya aktarımı yapacam muhabbetide yok Msi B650A iş görür

Dediğin gibi çok aradayım şuan 7400 tl ye b650m pro mu alsam yoksa 12.400 e x870 i mi
İkisinede max 2 m2 takıcan 1 ekran kartı takıcan açıp valorant lol oynucan kral çpk kasmaya gerek yok al b650 pro yu geç

Son düzenleme:
Al alabiliceğin en iyi anakartlardan

Oyun oynuyacaksan birazda pc ne zamanla upgrade yapacaksan 12+ faz olup olmadığına bakıcaksın soğutması var mı diye bakıcan oyuncular genelde 2tane m2 kullanıyor en fazla 3 tane m2 yeterli eğer ben render alıcam pc günde 5-6 saat render yapacak gibi bir düşüncen yoksa veya ai çalıştırıcam 2 tane 4090 takacam pc ye demiyorsan spesifik araştırmaya gerek yok

1-vrm faz sayısı 12 veya 12+ olsun

2- m2 ler çıplak kalmasın

3- pasif soğutması olsun anakartın

4- port sayısına bakarsın

Başka birşeye ihtiyacı yokki oyuncu adamın 5 m2 slotundan ve ekran kartı slotlarını fulleyim 2 tane g5 m2 takacam 8tb lık dosya aktarımı yapacam muhabbetide yok Msi B650A iş görür

İkisinede max 2 m2 takıcan 1 ekran kartı takıcan açıp valorant lol oynucan kral çpk kasmaya gerek yok al b650 pro yu geç
kral vatan fiyatıyla aynı bunu alıyorum seen anlıyorsun okey midir bütçemide aşmıyor

kral vatan fiyatıyla aynı bunu alıyorum seen anlıyorsun okey midir bütçemide aşmıyor
2 m2 si var upgrade yaparken sıkıntı yaşarsın ama beyaz olsun diyorsan 12 faz oluşuda güzel alınmaz diyemem ama m2 fiyatları düştüğünde ya çok kapasiteli bir m2 alacaksın yada hdd alıcan 2 tane hızlı doluyor

2 m2 si var upgrade yaparken sıkıntı yaşarsın ama beyaz olsun diyorsan 12 faz oluşuda güzel alınmaz diyemem ama m2 fiyatları düştüğünde ya çok kapasiteli bir m2 alacaksın yada hdd alıcan 2 tane hızlı doluyor

Fiyatı güzel bu bütçeye adam akıllı anakart bile yok o yüzden değerlendirmek istiyorsan değerlendir üzmez bu seni üzersede m2 den dolayı üzer

Fiyatı güzel bu bütçeye adam akıllı anakart bile yok o yüzden değerlendirmek istiyorsan değerlendir üzmez bu seni
yok ya m2 slotu 2 tane yeter bana alıyom valla oley

yok ya m2 slotu 2 tane yeter bana alıyom valla oley
yeter diyorsan hayırlı olsun güle güle kullan bugünü değilde geleceğide düşünerek al bugün ihtiyacın olmaz ama yarın olabilir

yeter diyorsan hayırlı olsun güle güle kullan bugünü değilde geleceğide düşünerek al bugün ihtiyacın olmaz ama yarın olabilir
x870 gaming yerine bunu almış oldum hem beyaz kasa da beyaz çok mutluyum iyiki beklemişim

Msi b850 gaming plus wifi ile tamamıyla aynı olup tasarım farklılığı olab anakart. Gayet yeterli özellikleri. Fiyatı da bedava bence muadillerine göre: https://app.hb.biz/BC6jEgqJ35LT
link çalımşıyor

x870 gaming yerine bunu almış oldum hem beyaz kasa da beyaz çok mutluyum iyiki beklemişim

link çalımşıyor
Msi b850-p wifi hocam anakart. Akakçede direkt çıkar hepsiburada linki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,159
Üyeler
192,625
Son üye
mustaua