Neler Yeni

arkadaşlar sisteme seskartı birde ethernet kartı almak mantıklı mı ?

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
arkadaşlar soru yukarıda sistem topluyoruz fakat sisteme ayrı olarak ethernet kartı birde ses kartı almak mantıklı mı yoksa gereksiz mi çünkü akakçede geziniyordum gördüm sorayım dedim anakartların yanın da geliyor mu yoksa ayrı olarak almak gerekiyor mu bu ikisini ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ethernet kartına gerek yok, artık en düşük anakart bile 1 GBps bant genişliği sunuyor. Ha NAS sistemin vardır, gider 2.5 GBps, 10 GBps alırsın.
Ses kartı belki gerekli olabilir ama o kadarına da değil, anca USB'li ses kartlarıdan alırsın, PCIe olanlardan almazsın.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ethernet kartına gerek yok, artık en düşük anakart bile 1 GBps bant genişliği sunuyor. Ha NAS sistemin vardır, gider 2.5 GBps, 10 GBps alırsın.
Ses kartı belki gerekli olabilir ama o kadarına da değil, anca USB'li ses kartlarıdan alırsın, PCIe olanlardan almazsın.
ethernet kartını anladım da ses kartını neden alamam anakarta mı uymaz ?

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
Aslında anakartını sormadım ben senin :D.
Anakartın nedir?
knk anakart la alakası yok benimkinin ileride 1 sene sonra sistem toplamayı düşünüyorum almak gerekirse alacağım o sistemin yanın da o yüzden 😀 .

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
knk anakart la alakası yok benimkinin ileride 1 sene sonra sistem toplamayı düşünüyorum almak gerekirse alacağım o sistemin yanın da o yüzden 😀 .
20 ₺'lık sistem toplamıyorsan gereği yok.
Ethernet'e gerek yok senin için anladığım kadarıyla. Ses kartı da eğer 3.5 mm jack'lı bir kulaklık kullanacaksan önem kazanıyor.
Kendi ses kartına sahip, USB'li kulaklıklar kullanıyorsan ses çipinin iyi veya kötü olduğunu düşünmeye gerek yok.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
Aslında anakartını sormadım ben senin :D.
Anakartın nedir?
20 ₺'lık sistem toplamıyorsan gereği yok.
Ethernet'e gerek yok senin için anladığım kadarıyla. Ses kartı da eğer 3.5 mm jack'lı bir kulaklık kullanacaksan önem kazanıyor.
Kendi ses kartına sahip, USB'li kulaklıklar kullanıyorsan ses çipinin iyi veya kötü olduğunu düşünmeye gerek yok.
zaten ses kartı olan bir kulaklık alırım alırsam teşekkürler.

Top Bottom