Dostum ne küstahça bir yorum bu , ne kadar ön yargılısınız ? Forumda Frisby marka Psu bozuluna (Hiç göremedim) C4 , Başka marka psu bozulunca ,burasında hata vardır ,yok şurasını kontrol edin.Tebrik ederim, kullanmaya devam edebilirsiniz, bu beni alakadar etmiyor.
C4 patlayıcı PSUları.neden öyle dediniz ki?
Benim neden böyle dediğim değil, sizin bu kasayı(!) neden önerdiğiniz önemli bence. DAMDANDİK bir ürün.Neden öyle dediniz ki?
Bir dakika atacağım patlayan PSU'ları, bekleyin.Dostum ne küstahça bir yorum bu , ne kadar ön yargılısınız ? Forumda Frisby marka PSU bozuluna (Hiç göremedim) C4 , Başka marka PSU bozulunca ,burasında hata vardır ,yok şurasını kontrol edin.
Bu arada @KaanCK burada komik bir şey yok , bunu önceden de seninle konuştuk diye hatırlıyorum .Dostum benim kendimde kullanıyorum , bununla alakalı açtığım bir konu var
tabii ki bekliyorum , Frisby marka *Benim neden böyle dediğim değil, sizin bu kasayı(!) neden önerdiğiniz önemli bence. DAMDANDİK bir ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir dakika atacağım patlayan PSU'ları, bekleyin.
Komik bir şey mi var dedim?Bu arada @KaanCK burada komik bir şey yok , bunu önceden de seninle konuştuk diye hatırlıyorum .
Yok kanka kahkaha attında ondanKomik bir şey mi var dedim?
BekliyorumBenim neden böyle dediğim değil, sizin bu kasayı(!) neden önerdiğiniz önemli bence. DAMDANDİK bir ürün.
Bir dakika atacağım patlayan PSU'ları, bekleyin.
Frisby, Powerboost, Hadron ne ararsanız var.K
Yok kanka kahkaha attında ondan
Dostum bana Frisby Marka Psunun patladığında ya da sorun çıkardığına dair bir konu at ,diğer markalardan bahsetmiyoruzFrisby, Powerboost, Hadron ne ararsanız var.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/600w-650w-PSU-oenerisi.940253/#post-5884339
Forum daha yeni olduğundan burada bir kişide gördüm şimdiye kadar ama o da PSU değil de dandik kasa olarak, buyrun:
https://donanimarsivi.com/forum/konu/dark-guardian-kasa-tavsiye-eder-misiniz.46405/#post-392619
Bu arada @KaanCK burada komik bir şey yok , bunu önceden de seninle konuştuk diye hatırlıyorum .
tabii ki bekliyorum , Frisby marka *