anakart colorful dj ca32m-k-pro ram 8 gb ekran kartı 2 gb r7 240 ve islemci ryzen 3 3100 sizce bunlar toplam kaca sarılır iyi günler dilerim
kanka peki bu anakartla devam etsem üstüne bi sistem koysam ne destekler maks mesela rx7600 ü destrekler mianakart 1100
ram 500
ekran kartı 350
işlemci 600
2550 eder
rx7600 ryzen 5 5600 falan almak istiyorum ama bu anakarta uyar mı bilemedimkanka peki bu anakartla devam etsem üstüne bi sistem koysam ne destekler maks mesela rx7600 ü destrekler mi
kanka aslında 18 19k bütcem var bu anakartla devam etsem olur mu yukarda yazdım almak istediğim parcaları uyar mı onu bilemedimekran kartını değiştirip devam etmen mantıklı olur.
1660s/ti gibi bir kart alabilirsin.
bütçe yoksa 1650s/1060/rx580 bak.
sattığına değmez bu bileşenleri ucuza gider sistem kurup satabilirsin daha karlı olursun.
bütçeniz o kadarsa gerek yok bunları satın hazır sistem bakın.kanka aslında 18 19k bütcem var bu anakartla devam etsem olur mu yukarda yazdım almak istediğim parcaları uyar mı onu bilemedim
knk soket olarak hepsi uyar ama ne 7600 buna takılır yani karta yazık tam randıman da alamazsın ayrıca r5 5600 ü destekleyecegini sanmıyorum 320 çipseti yanlıs bilmiyorsam 3000 nesline kadar destekliyor diye hatırlıyorum kısacası o bütceye bu kartı ben şahsen önermemkanka aslında 18 19k bütcem var bu anakartla devam etsem olur mu yukarda yazdım almak istediğim parcaları uyar mı onu bilemedim
knk soket olarak hepsi uyar ama ne 7600 buna takılır yani karta yazık tam randıman da alamazsın ayrıca r5 5600 ü destekleyecegini sanmıyorum 320 çipseti yanlıs bilmiyorsam 3000 nesline kadar destekliyor diye hatırlıyorum kısacası o bütceye bu kartı ben şahsen
ben de öyle dusundum ama taksitli sistemlere cok faiz koyuyorlar diye tek tek almatı dusundum ve kredi kartının limit 25 bin o yuzdenbütçeniz o kadarsa gerek yok bunları satın hazır sistem bakın.
ne ypmalıyım sence kanka kararsız kaldım hazır sistemlere cok faiz koyuyorlarknk soket olarak hepsi uyar ama ne 7600 buna takılır yani karta yazık tam randıman da alamazsın ayrıca r5 5600 ü destekleyecegini sanmıyorum 320 çipseti yanlıs bilmiyorsam 3000 nesline kadar destekliyor diye hatırlıyorum kısacası o bütceye bu kartı ben şahsen önermem
3 4 hafta önce cuma gecesi incehesaptan sistem aldırdım arkadasıma 45k lik sistemi o gece 33k ya aldırdım bu tarz bişey yapabilirsin sende peşin verip karttan cuma gecesi uygun sistemler oluyorMesaj otomatik birleştirildi:
ne ypmalıyım sence kanka kararsız kaldım hazır sistemlere cok faiz koyuyorlar
tesekkur ederim kanka cok sag ol her cuma bakarım o zaman peki bu anakarta alsam bu bilesenleri cok mu sorun olur ya3 4 hafta önce cuma gecesi incehesaptan sistem aldırdım arkadasıma 45k lik sistemi o gece 33k ya aldırdım bu tarz bişey yapabilirsin sende peşin verip karttan cuma gecesi uygun sistemler oluyor
tavsiye etmem elinizde bulunan ürünleri 2500 e elinizden çıkarın bütçeniz 19 bin tl üstüne koyarsanzı 21.500 e intel arc b580 li ddr4 sistem toplarsın en azından sıfır ve ganratili mal olurkanka peki bu anakartla devam etsem üstüne bi sistem koysam ne destekler maks mesela rx7600 ü destrekler mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
rx7600 ryzen 5 5600 falan almak istiyorum ama bu anakarta uyar mı bilemedim