nörüyonla123
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Abilerim bütçe 10 k cocugun ödevini yapacak ufakta olsa pes felan oynayacak sistem ariyoruz
butce 10k demiş sistem icin.
mb o zaman da işlemci ram ekran kartı diyince var sandım bazı parçalarkonu sahibi 10k bütçede tüm parçaları istiyor yine o bütçe dahilinde ram ekran kartı işlemci önerisi istemiş
amd daha mantıklı olurDüşük bütçeli işlemcilerden hangisi iyidir arkadaşlar Intel mi AMD mi
Hocam 2600e 1500 civarı fiyat biçmişleramd daha mantıklı olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ryzen 5 2600-3600 rx570-580 16gb ram bu tarzda bir sistem bakılabilir o bütçede
o bütçede tek tek değilde böyle hazır bir sistem gelirse daha mantıklı olabilirHocam 2600e 1500 civarı fiyat biçmişler
Abi su nasılo bütçede tek tek değilde böyle hazır bir sistem gelirse daha mantıklı olabilir
güzel alabilirsin aynı şehirdesin demiAbi su nasıl
10000 tl
Rx580 msi 8gb vram
16gbram
ryzen5 2600
kasanın yan kapakları yoktur
480+256 gb ssd sata
Evet reis valla en uygun bu denk geldi (kasanın kapaklarının olmaması kullanıma teşkil eder mi? ) birde sana zahmet 3000 TL mouse klavye monitör önerirmisingüzel alabilirsin aynı şehirdesin demi
hiçbir sorun olmaz en kötü gider 300-400 liraya bir kasa alırsın bende eskiden bu sistemden daha düşüğü vardı ryzen 5 1600 rx570 rdr2 gta 5 pubg herşeyi oynatıyorEvet reis valla en uygun bu denk geldi (kasanın kapaklarının olmaması kullanıma teşkil eder mi? ) birde sana zahmet 3000 TL mouse klavye monitör önerirmisin
hiçbir sorun olmaz en kötü gider 300-400 liraya bir kasa alırsın bende eskiden bu sistemden daha düşüğü vardı ryzen 5 1600 rx570 rdr2 gta 5 pubg herşeyi oynatıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o paraya yine ikinci elden 144hz monitör denk getirmeye çalış önce ben kendiminkini 2.5k ya satmıştım bir kaç ay önce sonra kalan paraya göre diğerlerine bak
Sağolun hocam 8-9a kapatabilirsek iyi olacak yüzsüzlük olmaz umarımbu son attığınız ilan güzelmiş hocam aynı şehirdeyseniz bir de pazarlık yaparsnıız güzelce
adamı kaçırmayın hocam kayseride zaten pazarlıksız olmazda işin ucunu da kaçırmayınSağolun hocam 8-9a kapatabilirsek iyi olacak yüzsüzlük olmaz umarım