Bu sistemin ederi ne kadar?

Abilerim bütçe 10 k cocugun ödevini yapacak ufakta olsa pes felan oynayacak sistem ariyoruz

Düşük bütçeli işlemcilerden hangisi iyidir arkadaşlar Intel mi AMD mi

Düşük bütçeli işlemcilerden hangisi iyidir arkadaşlar Intel mi AMD mi
amd daha mantıklı olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ryzen 5 2600-3600 rx570-580 16gb ram bu tarzda bir sistem bakılabilir o bütçede

Evet reis valla en uygun bu denk geldi (kasanın kapaklarının olmaması kullanıma teşkil eder mi? ) birde sana zahmet 3000 TL mouse klavye monitör önerirmisin
hiçbir sorun olmaz en kötü gider 300-400 liraya bir kasa alırsın bende eskiden bu sistemden daha düşüğü vardı ryzen 5 1600 rx570 rdr2 gta 5 pubg herşeyi oynatıyor

o paraya yine ikinci elden 144hz monitör denk getirmeye çalış önce ben kendiminkini 2.5k ya satmıştım bir kaç ay önce sonra kalan paraya göre diğerlerine bak

bu son attığınız ilan güzelmiş hocam aynı şehirdeyseniz bir de pazarlık yaparsnıız güzelce

hiçbir sorun olmaz en kötü gider 300-400 liraya bir kasa alırsın bende eskiden bu sistemden daha düşüğü vardı ryzen 5 1600 rx570 rdr2 gta 5 pubg herşeyi oynatıyor

o paraya yine ikinci elden 144hz monitör denk getirmeye çalış önce ben kendiminkini 2.5k ya satmıştım bir kaç ay önce sonra kalan paraya göre diğerlerine bak

bu son attığınız ilan güzelmiş hocam aynı şehirdeyseniz bir de pazarlık yaparsnıız güzelce
Sağolun hocam 8-9a kapatabilirsek iyi olacak yüzsüzlük olmaz umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,560
Üyeler
192,410
Son üye
sirvalisoy
Geri