??? bir şey anlaşılmıyor kelimeleri kullanır mısınız lütfenBöyle
3 4 gün oluyor taşınalı bugün formatlayıp kullanmak istedim formatlamadan önce sadece açılırken vardı sonrasında oyun oynarken vs yoktuHocam taşırken monitör zarar görmüş olabilir.
şuan sıfdırladım ve normalde de var3 4 gün oluyor taşınalı bugün formatlayıp kullanmak istedim formatlamadan önce sadece açılırken vardı sonrasında oyun oynarken vs yoktu
3 4 gün oluyor taşınalı bugün formatlayıp kullanmak istedim formatlamadan önce sadece açılırken vardı sonrasında oyun oynarken vs yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan sıfdırladım ve normalde de var
Monitörün işi bitmiş hangi marka olsa dayanamaz bu hasara ciddi bir hasar almış bu monitör3 4 gün oluyor taşınalı bugün formatlayıp kullanmak istedim formatlamadan önce sadece açılırken vardı sonrasında oyun oynarken vs yoktu
şuan sıfdırladım ve normalde de var
Alıntıyı görüntüle
kutusuna sarıp koydum oysaki nakliyecilerin suçu bence kolisine sarıp koymuştumMonitörün işi bitmiş hangi marka olsa dayanamaz bu hasara ciddi bir hasar almış bu monitör
Kabloyu iyice bi kontrol edin tak çıkar yapın,başka portlar deneyin,kablo değiştirin.Olmaz ise panelde sıkıntı vardır tamiride monitör fiyatı kadar tutar nerdeyse.kutusuna sarıp koydum oysaki nakliyecilerin suçu bence kolisine sarıp koymuştum