DeepCool LT720Arkadaşlar yurt dışından soğutucu getiricem 360MM destekli kasam
100-150 dolar
3000-5000TL
fiyat bandına en iyisini söyler misiniz AM5
işlemci upgrade ediceğim için güçlü olmasını istedim
Asus harici 5k ₺ altında aslında TR fiyatlarıİyi demişsin sağ ol kral'da Deepcol dışında fiyatlar uçuk
Abi bende anlamadım deepcol yurt dışıdna 160 dolar türkiye'de daha ucuz mesalaAsus harici 5k ₺ altında aslında TR fiyatları
Eyw de benin yazdigimla 0 alaka 0Hava soğutucu düşünürsen thermalright phantom spirit se çoğu 240 ligi tokatlıyor üstüne aşırı iyi soğutuyor ve sıvı sogutmalara nazaran daha uzun ömürlü ve sıkıntısız 50 dolar dcivari olması lazım testlere bakarak performansının ne kadar harika olduğunu görebilirsin
Sıvı soğutucu istediğinin farkındayım sıvı soğutucu performansını çoğu noktada geçen bir soğutucu ve daha uzun ömürlü üstelik 100 dolar cebinde kalacak sadece oneriEyw de benin yazdigimla 0 alaka 0
Hocam bence deepcool lt720 den şaşma bende aldım çok sağlam bir şeyEyw de benin yazdigimla 0 alaka 0
Anladım lian li galahad trinity II'den iyi değildir ama herhalde.Usta ben vermiyiceğim için 150dolara kadar olan en pahalasını seçmeye çalışıyorum o kadar para harcadıktan sonra almışken Güzel görünümlü bir şey olsun diye.Sağ olasın öneri için kule tipi gözüme çok çirkin gelıyorSıvı soğutucu istediğinin farkındayım sıvı soğutucu performansını çoğu noktada geçen bir soğutucu ve daha uzun ömürlü üstelik 100 dolar cebinde kalacak sadece oneri
Türkiye'de olsam ondan alıcaktım şuan ama galiba arkadşaın dediğiyle'de bir kontrol ettim LianLi Galahad II en iyisi gibi 150'bandında olanHocam bence deepcool lt720 den şaşma bende aldım çok sağlam bir şey
ki bence kesinlikle DeepCool LT720 al biraz araştırdığında performansının çok iyi daha sessiz çalıştığını gözlemleyebilirsin. ben almadan önce çok araştırdım ve LT520 kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca görüntü olarakta diğerlerine nazaran daha marjinal bir görüntüsü varİyi demişsin sağ ol kral'da Deepcol dışında fiyatlar uçuk