Neler Yeni

Arkadaşlar şu 2 sisteme Bi bakabilir misiniz hangisi daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa

Arkadaşlar sizce hangisi. Ekran kartlarının karşılaştırma videolarını izlediğimde 1920x1080 yüksek ve ultra ayarlarda 30 fps gibi fark oluşuyor. Yanına da Bi 75 Hz monitör almayı düşünüyorum fiyatları da göz önünde bulundurularak yorum yapar mısınız?

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Nova olan daha iyi

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Zaten fiyata bakınca hangisinin iyi olduğu belli oluyor. 5600XT alırsanız PC daha uzun ömürlü olur.

nacakk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
alparslan arslan
Steam
N A C A K
Discord
nacak #5546

Arkadaşlar sizce hangisi. Ekran kartlarının karşılaştırma videolarını izlediğimde 1920x1080 yüksek ve ultra ayarlarda 30 fps gibi fark oluşuyor. Yanına da Bi 75 Hz monitör almayı düşünüyorum fiyatları da göz önünde bulundurularak yorum yapar mısınız?
Oyun oynamak için intel sistem çok daha iyi ama daha pahalı ve kullanılan kasa benim hoşuma gitmedi, psu 650 watt ilerleyen yıllarda sıkıntı çekmeden ekran kartı veya işlemcini yükseltebilirsin, amd sistemde ise kasası daha güzel ve daha ucuz bütçene bağlı ama ilerleyen yıllarda ekran kartını yükseltmek istersen psu da alman gerekebilir.(İntel sistemin vereceği oyun performansı çok daha yüksek)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nova 5600xt daha iyi
Nova olan daha iyi
Zaten fiyata bakınca hangisinin iyi olduğu belli oluyor. 5600XT alırsanız PC daha uzun ömürlü olur.
Teşekkürler arkadaşlar. Peki novanın karşısına bunu koysak hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk

Nova daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynamak için intel sistem çok daha iyi ama daha pahalı ve kullanılan kasa benim hoşuma gitmedi, psu 650 watt ilerleyen yıllarda sıkıntı çekmeden ekran kartı veya işlemcini yükseltebilirsin, amd sistemde ise kasası daha güzel ve daha ucuz bütçene bağlı ama ilerleyen yıllarda ekran kartını yükseltmek istersen psu da alman gerekebilir.(İntel sistemin vereceği oyun performansı çok daha yüksek)
Amd tarafında bir şey yükseltmek istersem zorunlu olarak güç kaynağını da değiştirmek zorunda kalıyorum anladım teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nova 5600xt daha iyi
Novanın karşısına bunu koysak bu sefer hangisi daha avantajlı olur Bi bakabilir misin? https://www.gaming.gen.tr/urun/5986...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,435
Üyeler
167,979
Son üye