Neler Yeni

2 sistem arasında kaldım hangisi oyunlarda daha çok performans ve uzun ömür lü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Keloğlan 🆚sinek
hocam öncelikle monitörü ne iş için kullancaksınız valorant cs tarzı oyunlar mı oynıcaksınız yoksa office işlerini için mi
Valornat cs tarzı oyunlar için
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam öncelikle monitörü ne iş için kullancaksınız valorant cs tarzı oyunlar mı oynıcaksınız yoksa office işlerini için mi

şu monitörleri öneririm;
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-hz-0-5ms-monitor-67b8gacbtk-pm-HBC000063FP3W

Hikaye tarzı oyunlar oynıcaksanız 2k 4k çözünürlüktekii monitörlere de bakabilirsiniz o sistem kaldıracaktır
Ama ben hem fps hemde açık dünya rpg hikâye oyunu yani genellikle oyun amaçlı güzel oyunlar ı yüksek kalitede oynamak istiyorum

Massive1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berat Efe Çalar
Valornat cs tarzı oyunlar için
attıgım monitörler işinizi görcektir 180 , 240 , 280hz monitörleri o sistem rahatlıkla kaldıracaktır 1ms veya 0.5 ms seçebilirsiniz 1ms gtg de seçebilrisiniz 24 inç boyut ve 1080p çözünürlüğünde monitörler seçebilirsiniz. Panel tipi olarak da ips seçebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Keloğlan 🆚sinek
attıgım monitörler işinizi görcektir 180 , 240 , 280hz monitörleri o sistem rahatlıkla kaldıracaktır 1ms veya 0.5 ms seçebilirsiniz 1ms gtg de seçebilrisiniz 24 inç boyut ve 1080p çözünürlüğünde monitörler seçebilirsiniz. Panel tipi olarak da ips seçebilirsiniz.
Sizce tam olarak hem hikaye hemde fps oyunları için önerebileceginiz net bi Fiyat performans monitör varmı

Massive1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berat Efe Çalar
Sizce tam olarak hem hikaye hemde fps oyunları için önerebileceginiz net bi Fiyat performans monitör varmı
24 inç boyut da gayet ideal dir ama isterseniz 27 inç ve 2k çözünürlüğünde monitörlere de bakabilirsiniz ama gene de attıgım monitörler de işinizi görecektir hem fps oyunları hemde hikaye oyunlarında en iyi performansı alırsınız 2k monitörlerle örnek veriyorum valorant biraz sıkıntı olur ama rdr2 gibi güzel grafikli oyunlarda da en iyi kaliteyi verir dedigim gibi 1080p monitörlerde ips panel ile renkleri en doğru ve canlı şekilde verir yüksek yenileme hızı ile

sana şu monitörü önerebilirim
https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...0-full-hd-ips-gaming-monitor-p-HBCV00006L45C8
pivot özelliği de olsun istersen pivot olan modelide var

Pivot özelliğine ihtiyacın yoksa attıgım Asuslu olanı da alabilirsin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Keloğlan 🆚sinek
nç boyut da gayet ideal dir ama isterseniz 27 inç ve 2k çözünürlüğünde monitörlere de bakabilirsiniz ama gene de attıgım monitörler de işinizi görecektir hem fps oyunları hemde hikaye oyunlarında en iyi performansı alırsınız 2k monitörlerle örnek veriyorum valorant biraz sıkıntı olur ama rdr2 gibi güzel grafikli oyunlarda da en iyi kaliteyi verir dedigim gibi 1080p monitörlerde ips panel ile renkleri en doğru ve canlı şekilde verir yüksek yenileme hızı ile

https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...0-full-hd-ips-gaming-monitor-p-HBCV00006L45C8
Tebilon da kapıda ödeme varmı

24 inç boyut da gayet ideal dir ama isterseniz 27 inç ve 2k çözünürlüğünde monitörlere de bakabilirsiniz ama gene de attıgım monitörler de işinizi görecektir hem fps oyunları hemde hikaye oyunlarında en iyi performansı alırsınız 2k monitörlerle örnek veriyorum valorant biraz sıkıntı olur ama rdr2 gibi güzel grafikli oyunlarda da en iyi kaliteyi verir dedigim gibi 1080p monitörlerde ips panel ile renkleri en doğru ve canlı şekilde verir yüksek yenileme hızı ile

Pivot özelliğine ihtiyacın yoksa attıgım Asuslu olanı da alabilirsin
Tebilon da kapıda ödeme varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Keloğlan 🆚sinek
genelde olmuyor seçeneklerde yoksa büyük ihtimal yoktur.
Ödeme seçeneklerin de kartla da ödeme yokki

Hepsiburadanın bazı ürünlerinde var

Ben korkuyom okdr para verip te hıyar gönderecekler diye

Kapıda ödeme olması Şart kapıda ödeme yoksa hepsiburadadan teker teker toplarım hepsiburada da kapıda ödeme var

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Aklıma mükemmel bi fikir geldi kart ile ödüceksem klavye mouse kulaklık ve monitör ü hepsiburadadan alıp masrafı 8-9 bin rahat dusurürüm fiyat düşünce otomatik KDV de düşer ben daha güvenilir olarak aynı sistemin 1 üstünü almayı düşündüm eğer kapıda ödeme olan bi site olsaydı birkaç aya vermiştim çoktan sipariş i ama Pc hocası tüm sistemlerini ordan topluyo bi Şikayet var da bile açılmış 1 tane konu bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Sırf kapıda ödeme yapmadığı için aynısını Gaming gen tr güvenilir mi diye konu açtım herkes güvenilir kartla alışveriş yapabilirsin dendi bende güverenek sadece monitör klavye yi mouse ı 9 bin lira 44 92 kuruş kâr ettim 1500 e de kulaklık aldım diyelim 7544,92 kuruş kâr
https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/
Hocam bu sistem 30k senin attıkların 50 60k ne gerek var o kadar para vermeye
Doğru söylüyon ama kapıda ödeme yok bende daha iyi ve güvenilir bi sisteme 5 bin lira fazladan verdim okdr yarısıda 2 yıl garantili uzun arastırmadan sonra buna karar verdim bi hayırlı olsun alırım şimdiden ama Çok yardımın dokundu tebilon sistesine karşı olan güvenimi ve yorumlar kaç gündür site hakkında gördüğüm yorumlar ve kartla ödemesi olması güvenimi boşa çıkarttı doğrusu ama kapıda ödeme li olsaydı her alışveriş imi burdan yapardım ama yok

Massive1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berat Efe Çalar
Sırf kapıda ödeme yapmadığı için aynısını Gaming gen tr güvenilir mi diye konu açtım herkes güvenilir kartla alışveriş yapabilirsin dendi bende güverenek sadece monitör klavye yi mouse ı 9 bin lira 44 92 kuruş kâr ettim 1500 e de kulaklık aldım diyelim 7544,92 kuruş kâr

Doğru söylüyon ama kapıda ödeme yok bende daha iyi ve güvenilir bi sisteme 5 bin lira fazladan verdim okdr yarısıda 2 yıl garantili uzun arastırmadan sonra buna karar verdim bi hayırlı olsun alırım şimdiden ama Çok yardımın dokundu tebilon sistesine karşı olan güvenimi ve yorumlar kaç gündür site hakkında gördüğüm yorumlar ve kartla ödemesi olması güvenimi boşa çıkarttı doğrusu ama kapıda ödeme li olsaydı her alışveriş imi burdan yapardım ama yok
senin bilecegin iş kral hayırlı olsun nerden aldın orda varmıymıs kapıda odeme

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Daha almadım ama daha iyisi çıkana kadar burayı düşünüyorum yokmuş ama çok güvenilir olduğu söylendi hakkında konu açtım sonra daha ucuza gelsin diye hepsiburadadan Mönitoru mouse yi kulaklık ve klavye yi monitör parasına getirdim

Ama kapıda ödeme olsa tadından yenmezdi ama almışken güvenilir yerden alam demi

Son düzenleme:
Top Bottom