42.500 K Bütçe İki sistem arasında kaldım

Reaksiyon skoru
11
Bütçe:42.500 TL
Selamlar, bilgisayar işinden pek anlamam. World of Warcraft oynarım ve Twitch yayınları yaparım. Ancak sistemin beni uzun süre götürmesi de önemli.
bu bütçe aralığında şu iki sistem arasında kaldım.
ve

yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

başkaca tavsiyeleriniz varsa onlarıda dikkate alacağım

7700XT tercih etme bence sıfır olarak. 9060XT, 5060Ti gibi kartlar daha mantıklı. Acelen yoksa gaminggecesi vs gibi etkinliklerden 5070 düşebilir.

7700XT tercih etme bence sıfır olarak. 9060XT, 5060Ti gibi kartlar daha mantıklı. Acelen yoksa gaminggecesi vs gibi etkinliklerden 5070 düşebilir.
7700XT, 5060Ti’dan daha kötü bir ekran kartı olduğunu anlıyorum doğru mudur ?

Bütçe:42.500 TL
Selamlar, bilgisayar işinden pek anlamam. World of Warcraft oynarım ve Twitch yayınları yaparım. Ancak sistemin beni uzun süre götürmesi de önemli.
bu bütçe aralığında şu iki sistem arasında kaldım.
ve

yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Adata 1 TB, soğutucuyu Fazeon A3120TRA ve kasayı Xigmatek 750W yap. Her gün 22:00 da fiyat sepette 44.435 TL oluyor.

Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Adata 1 TB, soğutucuyu Fazeon A3120TRA ve kasayı Xigmatek 750W yap. Her gün 22:00 da fiyat sepette 44.435 TL oluyor.
bütçm çıkmıyor şuanlık, belki biraz daha beklerim bunu alırım, dikkate alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teknoloji farkı var direkt
5060ti teknoloji olarak daha iyi o zaman

7700XT, 5060Ti’dan ortalamada %3-4 kötü bir kart. Tabi bu ortalama.
bilmediğim bir konuydu aydınlattığınız için teşekkürler.

7700XT, 5060Ti’dan ortalamada %3-4 kötü bir kart. Tabi bu ortalama.
perfedge 5A isimli sisteme yönelmek daha mantıklı anladığım kadarıyla

Anakartı B650M-R yapmadan 43 bin TL'e alabilirsin.
denedim kasanın stoğu yokmuş. anakartı söylediğiniz gibi düzenleyip bu akşam 22.00 gibi bakacağım indirimine

denedim soğutucunun stoğu yokmuş. anakartı söylediğiniz gibi düzenleyip bu akşam 22.00 gibi bakacağım indirimiyle birlikte

Anakartı B650M-R yapmadan 43 bin TL'e alabilirsin.
denedim soğutucunun stoğu yokmuş. anakartı söylediğiniz gibi düzenleyip bu akşam 22.00 gibi bakacağım indirimiyle birlikte

Son düzenleme:

denedim kasanın stoğu yokmuş. anakartı söylediğiniz gibi düzenleyip bu akşam 22.00 gibi bakacağım indirimine

Bu 5070 sistem çok mantıklı olur. Alamazsan 5060Ti 16G ile devam et derim

Geri