kayravadisipusu
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
kaç mhz yapıyım rami 5600lük mü 6000lik mi bi bakar mısınızAnakart b650m yap ram 16×2 yap
birde ssd değiştirmeye gerek var mıAnakart b650m yap ram 16×2 yap
Gskill al anakart la ayni mhz 6400kaç mhz yapıyım rami 5600lük mü 6000lik mi bi bakar mısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde ssd değiştirmeye gerek var mı
Hocam 1tb yapmak çok daha mantikli tabii ki ama aldiktan sonra kule tipi almak gerekebilir sogutucu olarakkaç mhz yapıyım rami 5600lük mü 6000lik mi bi bakar mısınız
birde ssd değiştirmeye gerek var mı
hangi parçaları önerirsinizGskill al anakart la ayni mhz 6400
Hocam 1tb yapmak çok daha mantikli tabii ki ama aldiktan sonra kule tipi almak gerekebilir sogutucu olarak
ssd olarak hangş özelliştirmeyi seçeyimKule tipi derseniz iyzico ilk ödeme 500tl indirim ile birlikte thermalright phantom spirith 1000tlye gelir
Kioxia guzel seçilebilirssd olarak hangş özelliştirmeyi seçeyim
birde kasa markası çok bilinmiyoKule tipi derseniz iyzico ilk ödeme 500tl indirim ile birlikte thermalright phantom spirith 1000tlye gelir
exeria g3 plus demi hocamKioxia guzel seçilebilir
Evet ssd g3. Kasa içine sinmediyse vento veya bitfenix yapabilirsinbirde kasa markası çok bilinmiyo
exeria g3 plus demi hocam
hangi seçeneği önerirsiniz hocamEvet ssd g3. Kasa içine sinmediyse vento veya bitfenix yapabilirsin
Bitfenix daha bilindik daha tekel bir marka istiyorum dersenizhangi seçeneği önerirsiniz hocam
özelleştirmelwe kapsamındaki hangi bitfenix olarak sordum hocam çok anlamıyorum kusura bakmayınBitfenix daha bilindik daha tekel bir marka istiyorum derseniz