Arkadaşlar Allah aşkına şu sisteme oyun önerin nolur valorant bile nasıl olurda takılıyor anlamıyorum youtube den felan bakıyorum adamlar oynuyor ben oynayamıyorum neyse bana gereken oyun bide ucuz yada beleş olursa XD lüften bi el atın da bulalım
Athlon 3000g
Anakart asus prime a320m k
16 gb ram
240 gb ssd
(Umarım bu bilgiler yeter başka bilmiyorum ne yazmalıyım)
Arkadaşlar Allah aşkına şu sisteme oyun önerin nolur valorant bile nasıl olurda takılıyor anlamıyorum youtube den felan bakıyorum adamlar oynuyor ben oynayamıyorum neyse bana gereken oyun bide ucuz yada beleş olursa XD lüften bi el atın da bulalım
Athlon 3000g
16 gb ram
240 gb ssd
Athlon 3000g
16 gb ram
240 gb ssd
İşlemcin i5 ise
ValvE oyunlarını tavsiye edebilirim
Hikaye sırasına göre
Portal/Portal2/Half life /Half life blue shift/Half life opposing force/half life 2/half life episode1 /half life episode 2
Gmod (half lifenin açik dunya oyunu serbestsiniz hikayeyle alakası yok)
half life ye başlamak istiyorsan en az 1 gün half life nin hikayesini araştir oku sonra dediğim sıradan başla (dikkat son derece bağimlilik yapar günde en az 5 saat oynamak istersiniz)bütün seriyi bitirmem benim 150 saatimi aldı