Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Listeyi önceden hazırladım kopyala yapıştırCs 1.6 da olabilir.
Listeyi önceden hazırladım kopyala yapıştırCs 1.6 da olabilir.
işlemcim athlon 3000g ama önerin için tşk oynıcamda şimdilik kafa dağıtmalık cill bi oyun lazm bana valo bile açmayan bi işlemci almışım neyse bu yüzden biraz gerginimİşlemcin i5 ise
ValvE oyunlarını tavsiye edebilirim
Hikaye sırasına göre
Portal/Portal2/Half life /Half life blue shift/Half life opposing force/half life 2/half life episode1 /half life episode 2
Gmod (half lifenin açik dunya oyunu serbestsiniz hikayeyle alakası yok)
half life ye başlamak istiyorsan en az 1 gün half life nin hikayesini araştir oku sonra dediğim sıradan başla (dikkat son derece bağimlilik yapar günde en az 5 saat oynamak istersiniz)bütün seriyi bitirmem benim 150 saatimi aldı
bu listeyi daha öncede gördüm XDListeyi önceden hazırladım kopyala yapıştır
half life denemeni öneririmArkadaşlar Allah aşkına şu sisteme oyun önerin nolur valorant bile nasıl olurda takılıyor anlamıyorum youtube den felan bakıyorum adamlar oynuyor ben oynayamıyorum neyse bana gereken oyun bide ucuz yada beleş olursa XD lüften bi el atın da bulalım
Athlon 3000g
Anakart asus prime a320m k
16 gb ram
240 gb ssd
(Umarım bu bilgiler yeter başka bilmiyorum ne yazmalıyım)
Serious Sam serisi şu an indirimde ilk oyun yani serious sam hd the firdt encounter alırsan 2,40 zaten serious sam fusion (5,90) bedava. Fusion multiplayer oynamanın sağlıyor. 6-7saatte bitiyor seconds encounter da alabilirsin ve serious sam 2.işlemcim athlon 3000g ama önerin için tşk oynıcamda şimdilik kafa dağıtmalık cill bi oyun lazm bana valo bile açmayan bi işlemci almışım neyse bu yüzden biraz gerginim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu listeyi daha öncede gördüm XD
half life denemeni öneririm
Serious Sam serisi şu an indirimde ilk oyun yani serious sam hd the firdt encounter alırsan 2,40 zaten serious sam fusion (5,90) bedava. Fusion multiplayer oynamanın sağlıyor. 6-7saatte bitiyor seconds encounter da alabilirsin ve serious sam 2.
F.E.A.R. Complete Pack var
Hitman Blood Money
Hitman Silent Assassin
ama bence batman ark oynamam sanki biraz zor??Black Mesa (Half Life 1 Remake)
Half Life 2
Half Life 2 Episode 1
Half Life 2 Episode 2
Call of Juarez Bound in Blood
Tomb Raider 2013
GTA 4 Episodes From Liberty City
Battlefield Bad Company 2
Call of Duty Modern Warfare 1-2
Call of Duty Black Ops 1
Medal of Honor Airborne
Minecraft
Serious Sam The First Encounter - The Second Encounter
Serious Sam 2-3
Outlast
The Witcher 2
Bioshock 1-2
GTA San Andreas
Need for Speed Most Wanted
FlatOut 2
FlatOut Ultimate Carnage (FlatOut 2'nin gelişmişi)
XIII
Bully
Hitman Blood Money
INSIDE
Turmoil
Dead Cells
Counter Strike Condition Zero (Kısmen hikayeli cs)
Far Cry 2
Assasin's Creed 1-2
Assasin's Creed Brotherhood
Left 4 Dead 2
Portal 1-2
Dishonored
Thief
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City (Açık dünya gibi olduğu için sevmedim)
Battlefield 2
Just Cause 2
Borderlands 2
Return to Castle Wolfenstein
Prince of Persia The Sands of Time
PES 13
Metro 2033
Metro Last Light
Assetto Corsa
The Sims 3
Stardew Valley
60 Seconds!
Brawlhalla
Mafia 1-2
Age of Empires 2
Farming Simulator 17
GTA Libert City Stories
GTA 3
GTA Vice City
Hearts of Iron 4 IV
Europa Universalis IV
Fallout New Vegas
Fallout 3
Terraria
Slime Rancher
Resident Evil 4-5
Little Nightmares
KOTOR (Tam açılımını unuttum ama STAR Wars oyunu)
Sniper Elite v2
Hollow Knight
Mortal Kombat 9
GRID
Football Manager
Brothers a Tale of Two Sons
Frostpunk
Max Payne 1-2
Crysis 1
DOOM 3
Prototype 1-2
Stalker Üçlemesi
Apu işlemci var arkadaşta athlon 3000G
Knk benim işlemcim i3-4310 karsilaştirmalara baktım seninki ufak da olsa biraz daha iyi benim işlemciye saydığım oyunları çok rahat oynuyorum sen de rahat oynarsın ama sevip sevmemek oynayıp oynamamak Senin elinde ama öneririmişlemcim athlon 3000g ama önerin için tşk oynıcamda şimdilik kafa dağıtmalık cill bi oyun lazm bana valo bile açmayan bi işlemci almışım neyse bu yüzden biraz gerginim
bu listeyi daha öncede gördüm XD
evt bende bakiyorum işlemcimin performansina ama ben kendim alamıyorum o performansı?Knk benim işlemcim i3-4310 karsilaştirmalara baktım seninki ufak da olsa biraz daha iyi benim işlemciye saydığım oyunları çok rahat oynuyorum sen de rahat oynarsın ama sevip sevmemek oynayıp oynamamak Senin elinde ama öneririm
Benim laptopun 940mx kartı bozuk hd 520 ile oynuyorum çok rahat. Arkham city oynayamadım senin işlemci de kötü değil gta5 rahat oynarsın 720p Normal
ama bence batman ark oynamam sanki biraz zor??
İşlemcini kısıtlayan ya yazılımsal bir şey vardır ya da başka bir donanımla darboğaz yapıyor tam performans veremiyordur eğer pcn de ekran kartı varsa onu sokup format at işlemcinin gpu şunu kullan eğer ekran kartından memnun değilsen ya da 1 GB 128 de ekran kartın bence şok işlemciden kullan bende ekran kartı takılı değil evdeki 2gb 128 bit ama onu taksam PC daha kötü olduğu için CPU kullaniyorumevt bende bakiyorum işlemcimin performansina ama ben kendim alamıyorum o performansı?