Neler Yeni

Arkadaşlar topladığım sistem nasıl?

Bura.K

80+ Silver
Sistemi yakacak kadar kötü bir model değil. Düşük bütçede alınabilir düzeyde bir model. Tabi bütçe yeterse CV 550 alsın almışken 😀
"Tehlikeye sokabilir" dedim zaten hocam. Risk almaya değmez. Ki böyle bir risk taşıyan bir PSU olduğunu rahatça söyleyebiliriz :D 70-80 TL için cidden risk almaya değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıldır?
Güzeldir.

2mApoo

80+ Silver

Veya Gigabyte alabilirsiniz. Ancak normale kıyasla 30-50 MB daha düşük okuma/yazması var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olası bir kesinti veya durumda tüm sistemi tehlikeye sokabilir. Turbox PSU gibi düşünebilirsin. Biraz daha arttırıp daha iyisi alınabilir. Risk almaya değmez.
ne kadar 80+olmasada kendi sitesine bakarsanız gerekli testlerden başarıyla geçmiş.Zaten işini iyi yapan firmalar yaptığı için kullanılabilir diyebiliriz. Aman aman deil, ama ağlatmazda.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Bura.K

80+ Silver
ne kadar 80+olmasada kendi sitesine bakarsanız gerekli testlerden başarıyla geçmiş.Zaten işini iyi yapan firmalar yaptığı için kullanılabilir diyebiliriz. Aman aman deil, ama ağlatmazda.
Hocam bende diyorum ki risk almaya değmez. Hani "garanti patlatacak" vermiyorum sadece risk almaya değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Esad Mergen
Güncelledim arkadaşlar sıkıntı var mı şimdikinde?

Top Bottom