Neler Yeni

Arkadaşlar topladığım sistemi yorumlayabilir misiniz

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ozan Aksu
Örneğin daha uyguna z serisi var, üst seviye işlemciler için z serisi öneriliyor, overclock için gerekli. Ek olarak +1 m2 yuvaları var.
Diğer seçeneklere de burdan bakabilirsin https://www.akakce.com/anakart.html/1120415,1164621
ben biraz oc lu haline göre bakmıştım benim linkini attığım 7800MHz değerine çıkıyor senin attığında 2. olan 7200 e çıkıyor ama nerede öne geçiriyor onları ayırt edemiyorum

bedrano

80+
ben biraz oc lu haline göre bakmıştım benim linkini attığım 7800MHz değerine çıkıyor senin attığında 2. olan 7200 e çıkıyor ama nerede öne geçiriyor onları ayırt edemiyorum
Ram mhz değeri çok önemli değil zaten her ikisinde yazan değere de çıkamazsın, dediğim gibi 4. m2 yuvasına ihtiyacın yoksa kendi attığını alabilirsin. İşlemcin çok üst seviye olmadığı için o anakart da işini görür. Bu arada görsel olarak asus daha güzel.

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ozan Aksu
Ram mhz değeri çok önemli değil zaten her ikisinde yazan değere de çıkamazsın, dediğim gibi 4. m2 yuvasına ihtiyacın yoksa kendi attığını alabilirsin. İşlemcin çok üst seviye olmadığı için o anakart da işini görür. Bu arada görsel olarak asus daha güzel.
anladım tamamdır teşekkür ederim yardımın için

Top Bottom