Neler Yeni

Arkadaşlar Torrentten Among Us İndirdim Ama Günçelleşitremiyorum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Neden 10 TL lik oyunu korsan indiriyorsun ? Ha neden ? Korsana burda gram destek tok ya among usuda korsan indirmezsin. Yemin edeeim mod olsam banlarım seni knk ya bu kadarda değil yaa. Miles moralesi veya rdr2 ti cracklersin anlarımda bi tavuk döner parasına oyun allahtan kork be !
Valla bak ben korsana kesinlikle karşı biri değilim. Yani ülkemizde karşı değilim. Herkes bir oyuna 300-500 TL veremez. Crack yaptı diye hiçbir şey demem. Korsan oynasın 500 TL parası yoktur. Ama harbiden 10 liralık oyunu da korsan oynamazsın be. Yarım ekmek tavuk döner parası :D

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Kimse önceyi okumak zorunda değil. Senin yazdığından tam olarak bu anlaşılıyor. Böyle tepki alman normal.
işte tam olarak okumadan tepki vermemek gerekiyor
dereyi görmeden paçaları sıvamak misali

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Valla bak ben korsana kesinlikle karşı biri değilim. Yani ülkemizde karşı değilim. Herkes bir oyuna 300-500 TL veremez. Crack yaptı diye hiçbir şey demem. Korsan oynasın 500 TL parası yoktur. Ama harbiden 10 liralık oyunu da korsan oynamazsın be. Yarım ekmek tavuk döner parası :D
Bu tarz insanlar sigara tarzı şeylere para da veriyordur muhtemelen. Sonra param yok.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Hangi kuralda yazıyor bu tam olarak söyler misin?
nasıl yani forumda korsana destek var mı?
13. maddede
İllegal, korsan içerik linki paylaşımı yasaktır
yazıyor değil mi?
eğer korsana destek var ise bu kuralın kalkması gerekmez mi?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
10 TL'ye satın alabilirsin okadar pahalı bir oyun değil.
RDR 2 , CP 2077 olsa anlarım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu tarz insanlar sigara tarzı şeylere para da veriyordur muhtemelen. Sonra param yok.
Doğru. Çevremde var. 20 TL sigaraya verip Left 4 Dead gibi indirimde 3 liraya düşen oyunu korsan oynayan. Bak buna karşıyım işte.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
nasıl yani forumda korsana destek var mı?
13. maddede
İllegal, korsan içerik linki paylaşımı yasaktır
yazıyor değil mi?
eğer korsana destek var ise bu kuralın kalkması gerekmez mi?
Saçmalama, o kural saçma sapan virüslü sitelere yönlendirmemek için yazıldı. Eğer korsana destek yok dense öyle yazılırdı. Korsanı desteklemiyorum ama bir konuda sorum yaşayan birine korsana destek yok yazamazsın. Eğer destek vermiyorsan konuya yazmazsın olur biter. İlle yazıp boş yapacağım diyorsan konudan uzaklaştırırım seni.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Saçmalama, o kural saçma sapan virüslü sitelere yönlendirmemek için yazıldı. Eğer korsana destek yok dense öyle yazılırdı. Korsanı desteklemiyorum ama bir konuda sorum yaşayan birine korsana destek yok yazamazsın. Eğer destek vermiyorsan konuya yazmazsın olur biter. İlle yazıp boş yapacağım diyorsan konudan uzaklaştırırım seni.
hocam, forumda korsana destek var mı yok mu
onun cevabını verir misin bana rica etsem?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
hocam, forumda korsana destek var mı yok mu
onun cevabını verir misin bana rica etsem?
İsteyen istediğini yapar karışmayız. Link paylaşılmadığı sürece sorun yok.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kanka şimdi ikilemde kaldım. Mesela bu arkadaş sorununu yazmış ama oyun korsan. Şimdi ben bu arkadaşın sorununu çözersem uyarı almam değil mi ? Sonra demesinler arkamdan @Kamina korsana destek veriyor pis korsancı falan valla üzülürüm. Bir de şu açıdan sorayım. Mesela adam torrentten oyun indirmiş. RELOADED indirmiş diyelim. Kurulumda problem yaşıyor. Ben yardım edersem uyarı alır mıyım almaz mıyım ? Korsan bir oyuna yardım etmiş oluyorum çünkü.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Kanka şimdi ikilemde kaldım. Mesela bu arkadaş sorununu yazmış ama oyun korsan. Şimdi ben bu arkadaşın sorununu çözersem uyarı almam değil mi ? Sonra demesinler arkamdan @Kamina korsana destek veriyor pis korsancı falan valla üzülürüm. Bir de şu açıdan sorayım. Mesela adam torrentten oyun indirmiş. RELOADED indirmiş diyelim. Kurulumda problem yaşıyor. Ben yardım edersem uyarı alır mıyım almaz mıyım ? Korsan bir oyuna yardım etmiş oluyorum çünkü.
Hayır uyarı almazsın kurallara aykırı bir şey yok. Link paylaşımı olmadığı sürece uyarı söz konusu değil.

Top Bottom