Arkadaşlar vatandan hazır sistem sipariş ettim kargoya verilmiş ne zaman gelir

tadic3453

80+
Reaksiyon skoru
78
Arkadaşlar vatandan hazır sistem sipariş ettim kargoya bugün verilmiş ne zaman gelir

merhaba kaç günde kargoya verdiler bende hazır sistem aldım montajlı kaç günde gelir sence
VATANDA ŞU YAZIYOR
Standart Teslimat;
Standart teslimat seçeneğinde siparişleriniz Kolay Gelsin, Yurtiçi kargo le gönderilmektedir. Siparişiniz faturalandıktan sonra ortalama 3-4 iş gününde adresinize teslimatı sağlanmaktadır. Televizyon ve Klima siparişleriniz ise Hepsijet XL veya Horoz Lojistik ile gönderilmektedir. Hepsijet XL ile sevk edilen siparişler ortalama 3-4 gün içinde, Horoz lojistik ile sevk edilen siparişleriniz ortalama 6 iş günü içerisinde tarafınıza teslim edilmektedir. Siparişinizi verirken, teslimat aşamasında Kolay Gelsin, Yurtiçi, Horoz Lojistik veya Hepsijet XL’i seçerek Standart Teslimat seçeneğinden faydalanabilirsiniz. 500 TL ve üzeri ürünlerde kargo ücretsizdir.

Arkadaşlar vatandan hazır sistem sipariş ettim kargoya bugün verilmiş ne zaman gelir
Sipariş verdiğin günden itibaren 7-8 gün içinde elinde oluyor. Benim 8 gün içinde geldi. Kargo süreci montaja nazaran daha hızlı işliyor. 🙏🏻

Geri