oteskop
80+
Dahası
Uzaktan foto atabilir misin. her şey detaylı gözükçek şekilde.
Anakartınızın kitapçığındaki ram montajı ile ilgili kısmını kontrol edin montajı yanlış yapmış olabilirisiniz. Eğer ram montajı doğruysa anakart kitapçığında ışıkların ne anlama geldiği de yazar onları bir kontrol edin derim
oooooo haymaşşşallaaaaahhhh hayırlı uğurlu olsun bendede böyle bir sorun olmuştu tek ram ile açmayı bir dene istersen bende öyle açıldı sonra taktım ram'iAlıntıyı görüntülebi ara ekran geldi boot error tarzi bir sey yazdi bios update yapmistim, bir onceki surumu yuklemeli miyim?
butun isiklar teker teker yanıp sonuyor ramde sikinti yok arkadaslar. ekran geldi boot error tarzi bir sey yazdi. simdi onceki bios surumunu tekrar yukluyorum onda da çalışmazsa ramleri tak cikar yaparim.Ram slotlarını değiştirip takdığınızda sonuç ne oldu denediniz mi? Slot hasar görmüş olabilir mi? DRAM yanıyor değil mi?
oooooo haymaşşşallaaaaahhhh hayırlı uğurlu olsun bendede böyle bir sorun olmuştu tek ram ile açmayı bir dene istersen bende öyle açıldı sonra taktım ram'i
inşallah kısa sürede çözersinbutun isiklar teker teker yanıp sonuyor ramde sikinti yok arkadaslar. ekran geldi boot error tarzi bir sey yazdi. simdi onceki bios surumunu tekrar yukluyorum onda da çalışmazsa ramleri tak cikar yaparim.
Aynen. Fotodan bakınca güzel toplanmış gözüküyor.kimse toplamadi. ben de kendi basima topladim boylesi en iyisi oldu