Neler Yeni

Arkadaşlar yurt dışından ps5 kol getirmek

NoWa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
samet düzenli
Arladaşlar abim isviçrede yaşıyor mayısta türkiyeye gelicek gelirken ps5 kol istiycem sizce mantıklımı

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Bence mantıklı .Türkiyede 1300 liraya satılıyordu 1 ocaktan önce. O zaman Türkiyeden almak mantıklıydı ama şuan 1700-1800 oldu hiç mantıklı değil. İsviçre çok daha mantıklı şuan ama getirmeden önce kontrol etsin drift problemi, tuş problemı, tetiklerde yay takırtısı sorunu, analoglarda yay sesi vb. olabiliyor. Sırf bu yüzden aldığım dualsense'yi iade ettim ve geri alamadım aynı fiyata .

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
ben baktıgımda ps5 kolları 200tl falan ucuz oluyodu siz fiyatı sordunuz mu aradaki fark önemli

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
ben baktıgımda ps5 kolları 200tl falan ucuz oluyodu siz fiyatı sordunuz mu aradaki fark önemli
İsveçte TL karşılığı 1350 lira falan şuanda. 750 kron civarında satılıyor.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
yani 2. kolu kullanacak biri şuan yoksa abini bekleyebilirsin fakat eve kuzenım gelıyor kardeşim var falan diyorsan bence al 1550 cıvarı arada da dusuyor fıyatı ben bunu buldum meslea

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
yani 2. kolu kullanacak biri şuan yoksa abini bekleyebilirsin fakat eve kuzenım gelıyor kardeşim var falan diyorsan bence al 1550 cıvarı arada da dusuyor fıyatı ben bunu buldum meslea
Bunlar Arabistandan gelme ithal ürünler. Garantisi çok sıkıntılı ama İsveçten alınca da aynı şey olcak.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bunlar Arabistandan gelme ithal ürünler. Garantisi çok sıkıntılı ama İsveçten alınca da aynı şey olcak.
evet aynı durum ya ondan sıkıntı olacagını dusunmuyorum arada fark cok az ben alırdım trden

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
evet aynı durum ya ondan sıkıntı olacagını dusunmuyorum arada fark cok az ben alırdım trden
Abisinin getirmesi daha mantıklı bence acelesi yoksa. Bir şey olursa uğraşması daha kolay olur.

Top Bottom